Wow! Dit shotje zorgt ervoor dat je een stralende huid krijgt

Uitgeroepen tot het product van het jaar 2021!

Swisse beauty

Een stralende huid is iets waar velen naar hunkeren. Niet voor niets volgen de meesten van ons een stappenplan als het aankomt op onze skincare. Maar wist je dat het ook belangrijk is om je huid van binnenuit te voeden? Enne, met dit speciale shotje zou je huid er binnen 4 tot 8 weken stralender uit moeten zien. We leggen je de hype uit.

Product van het jaar 2021

Het 'shotje' waar we het over hebben is de unieke 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty. De Swisse Beauty Collageen+, zoals het product heet, bevat collageen (meer dan 5000mg collageen per shot), hyaluronzuur én antioxidanten. Het drankje is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en getest door duizenden consumenten. And that's not all, want het shotje is zelfs uitgeroepen tot het Product van het jaar 2021. Waarom vraag je je misschien af? Omdat verschillende studies bewezen hebben dat je huid er na gebruik van 4 tot 8 weken, mede dankzij de ondersteunde collageen tabletten die je na de kuur inneemt, er écht stralender uitziet. Worth the try, dus!

Tekst gaat verder na afbeelding.

Collageen en hyalorunzuur

Waarschijnlijk heb je de termen weleens voorbij zien komen, maar collageen en hyalorunzuur zijn dé ingrediënten voor een elastische huid. Wanneer je huid veroudert, is dit deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een steeds tragere vernieuwing van collageen. Door deze ingrediënten toe te voegen aan je skincare routine, blijft de conditie van je huid goed. Hoewel collageen en hyalorunzuur beiden hun eigen voordelen hebben, versterken ze elkaar nog beter.

Swisse maakt gebruik van 'in stukjes geknipt' collageen, beter bekend als collageen peptiden. Dit zijn moleculen die goed opneembaar zijn door je huid. Het ingrediënt hyaluronzuur werkt vochtinbrengend, doordat het in staat is om grote hoeveelheden water aan zich te binden. Zo kan het maar liefst 6000(!) keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Say what?! Daarnaast verfrist hyaluronzuur ook je bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitziet. Samen met de verschillende antioxidanten in het shotje van Swisse Beauty, zorgen collageen en hyaluronzuur voor een flexibele en stralende huid. Klinkt goed, toch?

“Bij een gezonde levensstijl denk je vaak als eerste aan de binnenkant; je hart, longen en nieren. Maar wist je dat je huid je grootste orgaan is en het dus net zo belangrijk is om goed voor de buitenkant te zorgen? Het slikken van collageen supplementen is voor mij net zo vanzelfsprekend als een multivitamine, het is ‘a way of life’. Of kan ik beter zeggen: a part of life?”, zegt Maaike Dorsteen over Swisse Beauty.

Smoothie

Lijkt je deze beautykuur van tien dagen een beetje lang? Dan kun je er ook een smoothie mee maken, zodat deze gezonde oppepper extra leuk blijft.

  • 1 Swisse Collageen+ shot
  • 100 ml water
  • Halve banaan
  • 2 handjes frambozen
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 theelepel hennepzaad

Tekst gaat verder na afbeelding.

Supplementen

Een gezonde levensstijl is key, maar supplementen kunnen zeker helpen als het gaat om schoonheid van binnenuit. Naast de prijswinnaar Swisse Beauty Collageen+, biedt het beautymerk ook nog twee premium supplementen om de schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Zo hebben ze nog de Swisse Collageen tabs en de Swisse Haar Huid Nagels tabs in hun assortiment zitten.

Na de 10-daagse shotkuur, wordt het aangeraden om je stralende en elastische huid te blijven ondersteunen met de collageen tabletten. Studies hebben bewezen dat je met een combinatie van de 10-daagse shotkuur en de ondersteunende collageen tabletten het beste resultaat boekt (4 tot 8 weken). Hoeveel tabletten je zou moeten innemen per dag? Tot 40 jaar oud: 1 tablet, 40-50 jaar oud: 2 tabletten en 50 plussers 3 tabletten. En voor optimaal resultaat, kun je ook nog de Swisse Haar Huid Nagels tabletten gebruiken, voor zowel een stralende huid, dik en glanzend haar én mooie sterke nagels.

Benieuwd geworden naar de producten van Swisse Beauty? Snappen we! Klik HIER voor nog meer informatie.

Beauty
  • Swisse beauty
  • Swisse beauty