Met zelfbruiner vollere lippen krijgen? Zo doe je het

Deze TikTok-hack gaat momenteel viral.

Volle lippen zelfbruiner

Voor volle lippen á la Gigi Hadid of Kylie Jenner hoef je echt niet gelijk naar de fillers te grijpen. Er zijn behoorlijk wat trucjes die je kunt toepassen om hetzelfde effect te creëren. Op TikTok vonden we deze hack met – jawel – zelfbruiner.

Vollere lippen

Voor vollere lippen overlijnen wij onze lips steevast met een lipliner. Helaas blijft die niet altijd even goed zitten en was je 'm aan het eind van de dag er weer af. Enne, ook bij een no makeup day staat een volledige liplook toch altijd een beetje gek. Dé oplossing, als we TikTok mogen geloven, is zelfbruiner. Er gaat momenteel namelijk een TikTok-hack rond waarbij je zelfbruiner rondom je lippen aanbrengt om ze voller te laten lijken. Wait, what?!

Zelfbruiner

Jazeker, zelfbruiner zou hét geheim zijn voor vollere lippen. Althans, de illusie van vollere lippen. Dat werkt als volgt: dip een klein, dun kwastje (zoals voor je wenkbrauwen of lippen) in een kleine dot zelfbruiner. Zorg er hierbij wel voor dat je de zelfbruiner op je gezicht kunt gebruiken om nare uitslag en irritatie te voorkomen. Vervolgens omlijn je je lippen met de zelfbruiner. Zorg ervoor dat het een strak lijntje is. Heb je een foutje gemaakt? Geen probleem, met een wattenstaafje veeg je het makkelijk weg.

Laat de zelfbruiner een paar uur of zelfs een nachtje intrekken en spoel het vervolgens af. Het resultaat? Natuurlijke, volle lippen. Dat is het proberen zeker waard!

@alexa.almraz

I did this a couple days ago and it still looks really good 10/10 recommend #faketan #faketanliner #lipliner #fyp

♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic
@flywithme80

I know I need to invest in a camera but here you go 😂 #faketan #faketanliner #lipliner #fyp #TechTokTips #AirPodsJUMP

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie
Beauty
  • Grazia, Vogue
  • Polina Tankilevitch
  • TikTok