Motivation Monday: wij geven 5x2 kaarten weg voor The Royal Hotel

Backpackers Hanna en Liv nemen een baan in een pub in de Australische outback aan, maar daar worden de vriendinnen al snel geconfronteerd met de onhandelbare stamgasten. 

Motivation Monday: wij geven 5x2 kaarten weg voor The Royal Hotel

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor The Royal Hotel weg.

Het verhaal

De Amerikaanse vriendinnen Hanna en Liv zijn klaar voor een nieuw avontuur. Ze vertrekken samen naar de outback van Australië om backpacken. De twee zijn vrij snel door hun geld heen en besluiten om tijdelijk een baan aan te nemen bij de bar The Royal Hotel. Aanvankelijk proberen ze er het beste van te maken, maar al snel blijkt dat het geen prettige plek is om te werken en maken ze kennis met de onhandelbare stamgasten en de drinkcultuur down under.

De hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Julia Garner (Hanna) en Jessica Henwick (Liv). Julia kennen we van de series Inventing Anna, Modern Love en Ozark. Jessica was eerder te zien in de series Game of Thrones en Moley.

The Royal Hotel is vanaf 6 juni te zien in de bioscoop.

Winnen

Zie jij het wel zitten om The Royal Hotel te bekijken in de bioscoop? Dan hebben we leuk nieuws, wij mogen namelijk 5x2 bioscoopkaarten voor de film weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en 2 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Universal zullen delen als je wint.

Win
  • The Royal Hotel