Met deze hacks shop je voortaan je favoriete items met korting 

Yes!

korting

Je kent het wel: je bent in een clothes shopping mood en deponeert elk item waar je oog op valt in je virtuele winkelmandje. In een fractie van een seconde tik je een bedrag van meerdere nullen aan. Fashion mag wat kosten. Maar wie het slim aanpakt, kan die items met korting bemachtigen.

Google is je beste vriend 

Oh, the wonders of Google. Ben je op zoek naar een specifiek kledingstuk? Dan kan de zoekmachine je helpen om de goedkoopste deal te vinden. “Ik gebruik Google Images tijdens het online shoppen”, vertelt e-commerce kenner Tara Gonzales aan InStyle. “Als ik de naam van een artikel zoek, vind ik vaak kleinere boetieks en winkels die het in de uitverkoop hebben.” Wel voegt Gonzales ernaartoe dat je dit soort adresjes niet op de eerste pagina vindt. Even zoeken, dus.

Tweedehands shoppen

Apps als The Next Closet en Vinted maken het nog makkelijker om tweedehands pareltjes op de kop te tikken en je bespaart dan al snel een paar honderd euro op designer tassen. Handig!

Benut Etsy

Etsy is de plek waar je de vintage pareltjes kunt vinden. Op de website bieden verkopers wereldwijd hun tweedehands items aan en met een beetje geluk zijn dit ook nog eens designer pieces. Hoe je te werk gaat? Heel simpel. Ga naar de website en typ in wat je zoekt – jurken bijvoorbeeld – en filter daarna op vintage. That’s it.

Kortingscodes en extensies

Van een kortingscode zijn we zeker niet vies. Vaak googelen we om deze codes te vinden, maar je kunt het jezelf ook makkelijker maken. Met extensies bijvoorbeeld. Browserextensies als DealFinder en Cash Back Button helpen je met het vinden van kortingscodes. Ook zijn er extensies die je laten weten of je de beste prijs hebt gevonden.

Fashion
  • InStyle
  • Confessions of a Shopaholic