Deze actrice schittert wederom in de nieuwe Costa!-film

Twintig jaar na de eerste film komt er een nieuwe.

Costa!-film

Twintig jaar na de eerste film, met Georgina Verbaan, Daan Schuurmans en Katja Schuurman, komt er een gloednieuwe Costa! aan. Hoewel het geen vervolg is en er ook een totaal andere cast in de nieuwe film schittert, keert er wél een bekend personage terug.

Herkenbare elementen

Jon Karthaus en Diederik Jekel hebben de nieuwe Costa!-film geschreven. En aangezien de proppers van twintig jaar geleden inmiddels de veertig hebben aangetikt, is het nu de beurt aan Abbey Hoes en Stephanie van Eer om de club in Salou nieuw leven in te blazen.

Hoewel de film dus geen vervolg is, zitten er wel herkenbare elementen in. Zo is niemand minder dan Katja Schuurman weer te zien als Frida. Inmiddels is ze moeder van Anna (Abbey Hoes) die samen met Bibi (Stephanie van Eer) naar Salou gaat om eindelijk de club Costa te zien - waar haar moeder ooit als propper werkte. Alleen blijkt de club niet meer zo populair te zijn. Lukt het Anna, samen met haar nieuwe vrienden, om van Costa weer de leukste club van de strip te maken? En zal ze, net als haar moeder, ook echte liefde vinden?

Cast

Volgens Karthaus belooft de nieuwe Costa!-film echt anders te worden dan de hit uit 2001. "Het wordt een echte romantische komedie. Met meer humor, meer muziek en meer dans.”

De nieuwe cast bestaat verder uit Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June Henrard en Zoey Ivory van der Koelen. Wanneer de nieuwe film te zien is? In het voorjaar van 2022, nog even wachten dus!

Celebrity
  • RTL Boulevard, AD
  • Costa!