Deze jas is dit herfstseizoen een ware musthave

Warm en comfy.

jas

Aan het begin van het najaar spotten we regelmatig bomber jacks, dunne puffer jackets en leren jasjes. Het zijn dé staples wanneer het nog te warm is voor een dikke winter coat, maar je zeker niet meer zonder een jas de deur uit kunt. Snak je naar wat variatie op die tussenjas? Dan zit je met een quilted jacket goed!

De terugkeer van de quilted jacket

In de late zero’s was de quilted jas een dikke hit. Of we de jas in dat era volledig vaarwel hebben gekust? Blijkbaar niet.

Grote namen zijn nooit gestopt met het ontwerpen van quilted jackets. We zagen ze dan ook elk jaar terug, al dan niet met mondjesmaat. Dit seizoen lijkt de jas daarentegen aan populariteit te winnen. Niet zo’n gek vooruitzicht als je het ons vraagt. De zacht gevoerde coating van de jas is comfy en houdt je warm tijdens de Nederlandse regenachtige herfst. En het ziet er nog eens mooi uit ook. Nog niet helemaal overtuigd? Doe dan inspiratie op met de volgende looks.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jess (@_jessicaskye)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ~MON~ (@glamamuma)

Kleur

De quilted jassen zien we vaak terug in de kleur zwart, maar als je de trend du moment op het gebied van deze jas echt wilt opvolgen, zit je met een lichtgroene jas goed. Of specifieker: met het quilted exemplaar van The Frankie Shop. We spotten de jas in ieder geval al op de feed van menig influencer.

Bron: Stylist UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Fashion
  • Stylist UK
  • BrunoPress, Instagram