Hebben: deze geliefde sneakers van Kate Middleton zijn verrassend betaalbaar

Ecofriendly en budgetfriendly!

Kate Middleton

We spotten Kate Middleton tijdens royal aangelegenheden regelmatig op hoge hakken, maar dat is niet de enige schoensoort in haar garderobe. Zo loopt de hertogin net zo lief rond op een paar sneakers (can't blame her). En één geliefd paar van de hertogin is verrassend betaalbaar en ecofriendly.

Witte sneaker

Het sneakermerk Veja blijkt een favoriet te zijn van Kate Middleton. Tijdens haar werkbezoek aan Schotland in mei werd de hertogin gespot met schoenen van dit merk. Overigens is zij niet de enige die het sneakerlabel in haar hart sloot. Ook celebrities als Katie Holmes, Emma Watson, Reese Witherspoon en Jennifer Garner hebben een paar in hun schoenenkast.

Naast royal-approved is het merk ook ecofriendly: Veja gebruikt alleen maar duurzame materialen, van gerecycled plastic flessen tot biologisch katoen, en de makers van de schoenen verdienen een eerlijk loon.

Ook geliefd bij Meghan

Overigens is Kate niet de enige royal die fan van het merk is. In 2018 werd Meghan Markle tijdens een werkbezoek aan de stad Sydney met prins Harry ook al gespot met een paar Veja's. Waar Kate koos voor sneakers met een goudkleurige V, ging Meghan voor een harder contrast met het zwarte logo.

Inspiratie

Wil jij net als Kate en Meghan de sneakers van Veja in jouw garderobe opnemen? Dan hebben we hieronder wat stijlinspiratie voor je, al kan de schoen vrijwel met elke look gecombineerd worden.

Budget friendly

Zoals we eerder al noemden, gaan de sneakers niet voor haute couture-prijzen over de toonbank. De sneakers zijn zelfs erg betaalbaar. Zo kosten de schoenen op de website van Veja maximaal 160 euro. Het model dat Kate droeg? Dat betreft de V-10. Deze sportieve schoenen kun je voor een bedrag van 125 euro op de kop tikken. Not bad!

Fashion
  • Vogue, Woman & Home, Beau Monde
  • Brunopress, Instagram