7 outfits die je overhalen om vaker zwarte jeans te dragen 

Het zit ‘m in de juiste styling. 

Lichtblauw, marineblauw, diepblauw: jeans zijn verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare blauwtint. Het donkerdere palet daarentegen is wat minder populair. Zeker sinds de skinny jeans aan populariteit verliest, zien we zwarte spijkerbroeken nog minder vaak voorbijkomen. En dat blijkt best een gemiste kans.

Zwarte jeans

Met een zwarte jeans kun je twee kanten opgaan. Of je outfit is basic, op het saaie af (wil je niet) of je outfit is classic and chic (wil je wél). Wij verzamelden daarom wat inspiratie voor je, zodat die black jeans in je kast nog niet met vervroegd pensioen hoeft.

Met statement boots 

Zwarte jeans zijn ontzettend veelzijdig en kun je eigenlijk overal wel mee combineren. De perfecte partner in crime dus voor je statement boots.

Met een Breton-top

Black jeans an sich zou je een klassieker kunnen noemen. Dus waarom zou je het niet combineren met een andere klassieker? Geef je zwarte spijkerbroek een Franse touch met een Breton-top.

Classic met een trenchcoat en zwarte loafers

Een look die nooit uit de mode gaat is jeans + witte top + beige trenchcoat + loafers. Zoals je kunt zien hoef je deze look niet te combineren met een blauwe spijkerbroek, maar past de zwarte jeans ook prima in het geheel.

Zwart-wit paring

Met twee contrasterende kleuren val je altijd op. De klassieker onder de contrasterende kleuren is toch wel de zwart-witcombinatie die ook perfect werkt voor een zwarte jeans en een witte blouse. Voorkom een te basic outfit door je look af te maken met een paar stylish schoenen.

Ripped jeans

Houd je outfit laid-back met ripped jeans gecombineerd met andere zwarte items.

Met een blazer

Een combinatie waarmee je de plank nooit misslaat: zwarte jeans met een blazer.

All black met opvallende accessoires

Zwarte jeans kun je prima dragen met andere zwarte items. Met accessoires, zoals mooie kettingen of opvallende schoenen, til je je outfit naar een hoger niveau.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws