Deze ugly shoe-trend maakt een comeback en wij hebben bewijs

Toegegeven: ze zijn wel echt heel comfy.

Crocs

Mooi vond niemand ze in het begin, maar wie haar voeten voor de grap in een paar Crocs schoof was meteen overtuigd van het comfort van het schoeisel. Aan de look moesten we daarentegen erg wennen. Inmiddels lijkt de mode minnende wereld zover te zijn en zijn crocs de trend du moment.

Comeback van de Crocs

We zullen eraan moeten geloven: de Croc is hot and happening. Vorig jaar zagen we celebs als Justin Bieber en Post Malone al regelmatig op de rubberen klompjes lopen, maar inmiddels hebben Crocs de modewereld echt overgenomen. Van Kendall Jenner tot Ariana Grande: alle grote namen lopen op de rubberen stappers.

Crocs waren dan ook helemaal hot and happening tijdens de Paris Fashion Week. Balenciaga kwam hier namelijk met een special edition Croc, die voorzien is van een ultrahoog platform en metalen labels met daarop 'Balenciaga'. Deze Balenciaga Crocs geven ons heuse cyber goth vibes en we love it.

Ben je benieuwd hoe de schoen ons straatbeeld gaat domineren? Dit is hoe influencers ze dragen.

Stijltruc

Dé truc om Crocs op te nemen in je garderobe? Draag ze met overtuiging. Laat opvallend gekleurde Crocs je outfit complimenteren en je maakt een heuse fashion statement.

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram