Fringes for fall: de franje is ook dit najaar weer in trek

De franjetrend is terug.

franjes

In 2015 was het al een dikke hit: de franje. Fringed items maakten dat jaar deel uit van menig fall wardrobe en dit jaar lijkt de trend opnieuw een plekje te veroveren in onze kledingkasten.

De franjetrend

Het fijne aan de fringe-look is dat je 'm kunt aanpassen naar jouw voorkeuren. Houd je van opvallende outfits? Dan kun je voor lange franjes gaan in opvallende kleuren. Liefhebbers van minimalistische mode kunnen kiezen voor franjes met een less-is-more-uiterlijk, want ook de neutraal gekleurde franje in een bescheidener volume is prachtig.

Hoe je de franje in je garderobe wilt opnemen is helemaal aan jou. En of je nu gaat voor die boho-look, voor een uitgesproken stijl of het minimalistisch houdt: the fringe is fun. Benieuwd hoe fashion lovers de speelse trend dragen? Wij verzamelden wat inspiratie.

Als accessoire

De franje kun je op verscheidene manieren toevoegen aan je look. Do as Emili Sindlev does en ga voor een schoen met franje. Vind je zo'n fringed shoe net iets te veel van het goede? Dan kun je uiteraard voor neutrale items gaan, zoals handtassen of oorbellen met franjes.

Fashion
  • InStyle
  • BrunoPress, Instagram