Trend du moment: wollen blazers

Warm, comfy en fashionable.

wollen blazer

In het najaar is niets tijdlozer dan een fashionable wollen jas. Trust us, zo'n item is de investering waard. Maar ook wanneer de jas uitgaat, willen we er warm en stylish bijzitten. Hoe je dat kunt doen? Met een wollen blazer.

Wool blazers

Tegenwoordig hoeven we niet alleen maar naar de catwalk shows van de grotere namen te kijken om te observeren wat momenteel hot and happening is. Ook Instagram is daar de perfecte tool voor. De trend du moment op dit sociale medium is toch wel de wollen blazer. Wij spotten 'm in ieder geval al bij menig influencer.

De blazer is een kledingstuk dat we all year round dragen, maar in de koudere maanden van het jaar is een wollen variant zeker welkom in onze garderobe. Het geeft je outfit net wat meer winterse jeu en het geeft je bovendien een knusser gevoel - en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat dit item je ook warm houdt.

The layering game

Zoals we allemaal weten is de blazer hét item bij uitstek om te combineren met laagjes. En ook de stijlmogelijkheden zijn met de wollen blazer eindeloos. Denk aan sportief boven jeans of draag een blazer boven een dunne coltrui. Of wat dacht je van wide leg pants met een nauwsluitende top en een oversized wollen blazer? Je zou een dergelijke blazer daarnaast ook prima kunnen combineren met een gebreide jurk of een lange rok. Whatever rocks your boat! Benieuwd hoe anderen de wollen blazer combineren? Wij verzamelden wat inspiratie.

Monochroom

Over stylingopties gesproken. Je kunt ook wat kleuren betreft alle kanten op met de wollen blazer. Niets is te gek. Wil jij juist een outfit waarin jij veel laagjes opneemt en hoeft het allemaal niet te hysterisch? Dan zit je met een monochroom look altijd goed.

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram