Zo kun je koeienprints opnemen in je garderobe

Move over, tijgerprint.

De tijden waarin dierenprintjes alleen deel uitmaakten van de garderobes van de meest uitgesproken fashion iconen liggen inmiddels ver achter ons. Zo dook in het voorjaar de koeienprint op en dit motief is nog altijd hot and happening. Misschien wel meer dan ooit. Zie jij wel wat in deze trend? Dit is hoe je 'm kunt opnemen in je garderobe.

Cow print

Net als we al zagen bij de panter-, tijger-, zebra-, leeuw- en luipaarddesigns, kan ook de koeienprint met vrijwel elk kledingstuk gecombineerd worden. Van broeken, jassen en rokken tot swimwear, mondkapjes en andere accessoires.

In tegenstelling tot wat we bij andere dierenprinttrends nog weleens voorbij zagen komen, wordt de koeienprint in natuurlijke kleuren gedragen. Met name zwarte en bruine tinten passeren de revue. Dat terwijl tijgerstrepen, panter spots en zebralijnen ook in andere, niet natuurgetrouwe kleuren werden uitgebracht.

Inspiratie

Hoewel deze trend dan misschien western-inspired is, hoef je niet bang te zijn dat deze print je outfit een hoog Cow Girl-gehalte geeft. Je kunt de print op ontzettend veel manieren dragen en Victoria Beckham en Kylie Jenner rockten de look onder anderen al. Voor inspiratie hebben wij een aantal outfits voor je op een rij gezet.

Zoals je ziet kun je de cow print zo subtiel of zo opvallend dragen als je zelf wil. Neem bijvoorbeeld een voorbeeld aan Nicole Huisman en ga full on western met een koeienprint-jasje met franjes. Of maak een statement met een cow print broek.

Liever een touch of koeienprint in je outfit verwerken? Kies dan net als Lucy Williams voor een cowboy boot in de dierenprint. Of maak je outfit af met een handtas in dito print. Ga voor een all black outfit om de cow print echt te laten opvallen, of kies juist voor een speelse outfit met verschillende printjes. It's up to you!

Bron: Forbes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws