Fysiek last minute kerstinkopen doen? Bij Maasmechelen Village kan het (nog) gewoon

Uiteraard in magisch winterwonderland-stijl.

Maasmechelen Village

Dat was toch wel weer een domper. Rutte die een derde lockdown voor Nederland afkondigt, en dat de week voor Kerstmis. Zie jij hiermee je Christmas shopping plannen in het water vallen? Dan hebben we fijn nieuws voor je. Bij onze zuiderburen in Maasmechelen Village, nét over de grens bij Limburg, kun je nog wel terecht.

Maasmechelen Village

Nog even de kerstsfeer proeven voor de feestdagen echt aanbreken? Dan ben je bij Maasmechelen Village aan het juiste adres. Omdat Maasmechelen zich in België bevindt en daar geen lockdown is, kun je hier (nog) gewoon terecht voor je kerstaankopen.

Maasmechelen Village staat bekend om z'n prachtige decoratie en unieke kerstsfeer (lees: 10 miljoen kerstlichtjes). Het winkelcentrum is daarnaast niet alleen een lust voor het oog, maar ook een lust voor het shophart. In dit outlet shoppingcentrum vind je namelijk meer dan 100 boetieks, waaronder een reeks nieuwe winkels. Zo openden Le Tanneur en Zadig & Voiltaire hun deuren in de Belgische grensstad en kun je er ook de Villeroy & Boch Christmas pop-upstore bezoeken. Een fijne plek om nog even last minute kerstinkopen te doen, dus.

En corona dan?

Ja, het kan, als Nederlander naar België gaan voor je kerstinkopen (of bezoek aan de bioscoop of restaurants). Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid benoemde het zelfs nog tijdens de aankondiging van de nieuwe coronaregels. Het mag. "In alle Europese landen worden ongeveer dezelfde maatregelen genomen", zei hij daar nog wel over. En het is natuurlijk de vraag hoelang we welkom blijven in België. Je kunt dus prima naar België om daar nog wat kerstinkopen te doen. Maarre, houd dan wel voldoende afstand en houd je aan alle andere coronaregels. Verder kunnen wij alleen maar zeggen: happy shopping!

Het kerstseizoen van Maasmechelen Village duurt tot 2 januari en de Village is 7 dagen per week geopend, met uitzondering van 25 december en 1 januari.

Lifestyle
  • Maasmechelen Village