Op deze drie manieren gaan we dit seizoen onze puffer jackets dragen

Stijlvol, comfortabel en warm.

puffer jackets

We zeiden het in 2019 al, maar we herhalen het graag nog een keer: the puffer is here to stay. De jas is warm, regenbestendig en modieus. Alles wat jij je maar kunt wensen voor de winter. En je kunt de jas ook nog eens op tig manieren stylen. Al blijken de volgende drie manieren de hits voor de winter van 2022 te zijn.

Beret + knitwear + boots

Op de echt koude dagen is dit de gouden combinatie: een gebreide trui, een beret en laarzen om je warm mee te houden tijdens de grillige Nederlandse winter. Wees overigens niet bang om ook met andere accessoires te spelen. Hoewel de beret natuurlijk al een eyecatcher op zich is, kunnen minimalistische sieraden nooit kwaad.

Met statement pants

Een statementbroek zouden velen niet zo snel combineren met een opvallende jas, maar pourquoi pas? Als je op zoek bent naar een opvallende winterse outfit, zit je met een dergelijke look goed. En je kunt het gelukkig ook een beetje bescheidener dragen als je de combi wat opvallend vindt. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte leren broek met een zwarte puffer. Voldoet aan de criteria, zonder over the top te zijn. Of zorg ervoor dat je puffer dezelfde kleuren heeft als je statement pants. Net zo stijlvol!

Jellyfishing met veel zwart

We schreven deze week nog over de jellyfishing-trend. Hierbij draag je een oversized item en combineer je het met een strakkere broek. Zo creëer je als het ware een kwal-silhouette. Deze silhouettrend kun je goed combineren met de puffer. Je kunt hiervoor natuurlijk spelen met kleuren, maar onze favoriete combinatie is een gekleurde quilted puffer (voor de zachte winterdag) met veel zwart.

Fashion
  • Coveteur
  • BrunoPress, Instagram