Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.

Rosiw HW

Veel laat Rosie Huntington-Whiteley normaliter niet los over haar privéleven, maar daar kwam gisteren een beetje verandering in. Op Instagram deelde het model enkele kiekjes van een idyllische countryside-getaway met zoontje Jack.

Nieuw jaar

Het nieuwe jaar begon goed voor Rosie en haar four year old. De twee trokken er samen op uit en het model plaatste verscheidene foto's van de getaway op Instagram, inclusief een aantal kiekjes van zoontje Jack. Wat, zoals fans waarschijnlijk wel weten, niet gebruikelijk is voor Rosie. "Here's looking at you 2022! Ik wens iedereen een erg gelukkig nieuwjaar", schreef het model bij de foto's.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Tweede zwangerschap

Ook de groeiende babybuik van Rosie is goed te zien op een aantal van de kiekjes. Afgelopen augustus deelde ze dat zij en haar partner Jason Statham een tweede kindje verwachten. Het model deelde het vreugdevolle nieuws toen met een stylish serie van spiegelselfies. Van een bump was toen nog geen sprake, maar dat is inmiddels veranderd. Zo showde ze eind december ook nog een reeks foto's van haar groeiende buik met de tekst Bump n' go.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Relatie met Jason

Wanneer Jason en Rosie hun tweede kindje verwachten is nog niet bekend. De twee, die al meer dan 11 jaar een setje vormen, zijn erg gereserveerd wanneer het om hun privéleven gaat.

Rosie en Jason zijn al samen sinds 2010 en de twee verloofden zich in januari 2016. Van een huwelijk is het nog niet gekomen, maar in juni 2017 bezegelden ze hun liefde wel met de komst van zoontje Jack. Of het jongetje een zusje of een broertje krijgt, dat is nog even afwachten.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Celebrity
  • BrunoPress, Instagram