Dit zijn de trends die je momenteel veel in de straten van Londen ziet

Fashion hotspot Londen moeten we zeker in de gaten houden.

Lees ook

Denken we aan modesteden, dan denken we meteen aan Parijs en Milaan, maar ook Londen verdient een prominente plek in de lijst. In de straten van de Britse hoofdstad worden vele trends gezet. Welke momenteel hot and happening zijn delen we vandaag met je.

Gespot in Londen

Van modemeisjes in Londen is bekend dat ze de tijd vaak voor zijn wat trends betreft. Soms gaat het om microtrends en soms gaat het om een goede throwback, denk aan de terugkeer van de shearling jacket. Momenteel zijn het de alledaagse trends die de boventoon voeren. Geen kleding met ingewikkelde capriolen, maar fijne streetstyle-trends die je makkelijk op kunt nemen in je dagelijkste routines.

Square toe boots

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B A S M A (@basma_k)

Aan het eind van 2021 won de square toe laars al voorzichtig aan populariteit. Een vierkante neus die net onder een broek uitsteekt, is de perfecte finishing touch als je outfit verder eenvoudig is.

Cut-out tops

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren-Nicole (@laurennicolefk)

Vorig jaar al een hit en momenteel nog niet op z’n retour: de cut-out top. De een is subtiel, de ander wat minder, hierdoor past de trend binnen een minimalistische stijl, maar ook als je er een stoerdere stijl op nahoudt is er een top voor jou.

Veterlaarzen

Een trend die nooit uit de mode raakt: de veterlaars. Op sommige momenten even iets minder populair, maar de laars lijkt dit jaar weer erg in trek. Van chunky laarzen tot knee-high opties: je kunt er alle kanten mee op. Leuk onder een rok of simpelweg onder een jeans.

Faux fur jassen


Met een goede faux fur jas met een warme binnenkant heb je het deze winter niet koud. Hebben ze in Londen ook door. Daarnaast zijn ook de shearling jassen populair in het Verenigd Koninkrijk.

Wide leg pants

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Charriere (@camillecharriere)

Gek op wijde broeken? Mooi, want ook de wide leg pants of de wijde jeans zijn in trek. De flatterende broek zorgt bovendien voor optisch wat meer centimeters: omdat de broek nauwsluitend rondom je taille zit en daarna wijd uitloopt, lijk je een stukje langer. Mag het wel wat opvallender? Kies dan voor een flared spijkerbroek, want ook die zijn weer in trek.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook