Ashley Graham deelt eerste foto van pasgeboren twins

Wat een prachtig kiekje!

Lees ook

Vorige maand maakte topmodel Ashley Graham het heuglijke nieuws bekend bevallen te zijn van een tweeling. Op Instagram deelt ze nu een eerste glimp van haar pasgeboren zoons.

Twins

Ashley maakte vorig jaar bekend opnieuw in verwachting te zijn. Haar baby belly groeide flink en het topmodel deinsde er niet voor terug om haar groeiende bump inclusief striae op social media te delen. “Justin (man, red.) zegt dat mijn striemen lijken op de boom van het leven”, schreef ze eerder bij een foto van haar zwangere lichaam.

Foto

Begin januari was het dan zover en beviel Ashley van de tweeling. “Malachi & Roman 🤍”, schrijft ze bij een indrukwekkende foto waarbij ze de pasgeboren jongens vasthoudt. “Mijn jongens zijn de grootste leraren en de grootste herinneringen aan dat ik moeilijke dingen kan doen. Dit is niet makkelijk geweest, maar het is het zo waard. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik drie kinderen heb. Ik kan niet wachten om mijn geboorte en postpartum-reis binnenkort met jullie allemaal te delen ❤️”, aldus het topmodel bij de foto.

Ashley kan op veel lovende reacties rekenen. Zo reageert Shay Mitchell – die tevens ook weer in verwachting is van een baby – “Ik kan niet genoeg van deze foto houden!!!”. En schrijft Naomi Campbell: “Zo gefeliciteerd @ashleygraham Zo mooi ❤️”.

Isaac

In 2020 beviel Ashley van zoontje Isaac. Dat was het eerste kindje voor het model en vriendlief Justin Ervin. Ook toen al hield Ashley haar volgers op de hoogte van alles wat er rondom haar zwangerschap gebeurde en vertelde ze openhartig over de veranderingen van haar lichaam door de zwangerschap. Ze hield onder andere bij hoeveel ze is aangekomen en grapte dat ze niet wist dat ze haar eigen luiers moest gaan verschonen.

Bron: Harpers Bazaar UK | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook