Er is momenteel een run op deze ‘lelijke’ broek

Deze wijde broek maakt momenteel furore en wij delen hoe je 'm kunt dragen.

Op dit moment moeten we ons er toch maar eens bij neerleggen dat elke trend een keer terugkeert. Schreven we gisteren nog over de pouf, schrijven we vandaag over de cargo. Yep, de door toch wel velen gevreesde wijde broek met grote praktische zakken is back in fashion.

Lekker gek

Onze broeken moeten we in 2022 niet te serieus nemen. We kiezen daarom dit seizoen voor een broek in een felle print of kleur. Of je nu kiest voor een camouflage print, luipaardprint of een knalkleur: alles mag en alles kan. En dan hoef je het niet eens te combineren met een rustige top. Qua combinaties kan je namelijk alle kanten op.

Menig influencer laat zien dat het cargo model vooral erg in trek is. Dit is een wijde broek (oorspronkelijk ook wel een combat pants genoemd), met grote zakken aan de zijkant (waar men vroeger allemaal tools in kon meedragen).

De cargobroek mag wijd uitlopen, maar kan je ook met een elastiekje aan de onderkant aansnoeren. Aanvankelijk waren velen niet zo heel erg fan van deze trend, maar dit is er zo eentje waar je even aan moet wennen. Destijds was de broek namelijk erg in trek onder sterren, en opnieuw lijken vele modeliefhebbers onder de indruk van het kledingstuk.

Combineren maar

De cargo pants zien we vooral in kleuren als zwart, legergroen of camouflage print. Toch zien we her en der ook een variant in een felle kleur voorbijkomen. Heerlijke kleuren voor de lente en een perfect item om je garderobe een beetje mee op te fleuren.

Hoe je ‘m combineert? Met een basic top, bodywarmer of een dikke trui. Oftewel, alles kan. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LISA KORVER ^^ (@lisakorver22)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEGANO⚡️ (@meganowelsh)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MADA MARIÑO (@madamarino)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Amber Nijboer (@irisamber)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Groen

Kun je niet kiezen tussen alle prachtige kleuren? Dan helpen we je een handje. Tijdens Copenhagen Fashion Week werd het al duidelijk en ook tijdens Paris Fashion Week en New York Fashion Week konden we er niet omheen: groen wordt een van de populairste kleuren van het Spring-Summer 2022-seizoen. Niet alleen op de runway maar ook op straat was deze kleur dan ook overal al te zien. 

Menig influencer hulde zich in diverse groene items. Van grasgroen, tot pastelgroen en van mosterdgroen tot olijfgroen: alle tinten groen zullen de revue passeren. Green, it is. 

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws