Swirly nails: deze groovy print wordt deze lente een groot succes

Perfect voor Pasen!

2022 heeft ons nu al een aantal prachtige rages gebracht. Van cropped blazers tot roze slip dresses en van leren broeken tot gehaakte tops. Ze passeerden allen de trendrevue. Maar ook op beautygebied zijn er genoeg trends te spotten, neem nu swirly nails.

Kleurrijke nagels

Je nagels in één kleurtje lakken lijkt momenteel verleden tijd. Alle kleuren van de regenboog voeren vandaag de dag de boventoon. En dat het liefst in een leuk patroontje. De trend du moment speelt daar mooi op in: swirly nagels.

Wellicht heb je de golvende patronen op nagels al voorbij zien komen op je feed. Deze trend is hot and happening en nail art-liefhebbers experimenteren erop los met kleuren en patronen. Van monochroom groen tot geel, met grijs, met wit, met oranje. Het kan zo kleurrijk als je wilt. Wat ons betreft de perfecte trend voor Pasen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Le (@amyle.nails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thi Chau (@nail.art.by.tea)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate (@katevnails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door peachi nails (@peachinails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thi Chau (@nail.art.by.tea)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NailsWithAby (@nailswithaby)

Droogtip

Bovenstaande designs vergen stuk voor stuk wat geduld. Ga je niet naar de salon, maar zelf aan de slag? Dan wil je niet dat je mini master pieces beschadigd raken omdat ze nog nat zijn. Heb daarom wat geduld tijdens het droogproces.

Ben je door het nauwkeurige werk helemaal de tijd verloren en moet je eigenlijk de deur uit? Dan zijn er gelukkig wel trucjes waarmee je de nagellak sneller laat drogen. Of beter gezegd: om de nagellak hard te laten worden. Dit kun je goed voor elkaar krijgen met kou. Vul een bakje met koud water en dip hier je nagels in. De kou zorgt ervoor dat je nagels sneller drogen. Pas dit trucje overigens alleen toe als het echt niet anders kan. Het koude water kan er namelijk ook voor zorgen dat de nagelplaat uitzet. Zijn je nagels weer droog? Dan nemen de nagelplaten hun eigen vorm weer aan en hierdoor kan je nagellak afbladderen.

Bron: Metro, Instyle | Beeld: iStock

Laatste nieuws