De jurken van dit label spotten we steeds vaker op onze feeds

Instantly de zomer in je bol!

Lees ook

Met het aanbreken van de lente omarmen we de zonnestralen dankbaar, evenals nieuwe trends en nieuwe merken. Dit ene little-known label heeft zeker onze aandacht.

De jurk van dit seizoen

Wij zetten ons geld erop in dat de zomer van 2022 een stijlvolle gaat worden. Festivals mogen doorgaan en de wereld is open voor reizen. Dat vraagt om passende outfits! We zullen ons deze zomer weer hullen in shorts, croptops, cut-outs en in vrolijke, zwierige jurken. Correctie: in vrolijke, zwierige jurken van Tove. Dit vooralsnog onbekende merk is enorm upcoming en de afgelopen tijd zien we hun creaties steeds vaker voorbijkomen op onze Instagram-feeds.

Het label werd in 2019 in het leven geroepen door Camille Perry en Holly Wright. Het doel van de founding ladies was om een luxe modemerk op te zetten dat haar klanten voorziet in alle veelzijdigheid die nodig is om een moderne garderobe te creëren.

Perry en Wright beginnen aardig naam voor zichzelf te maken, want we spotten de jurken van het merk steeds vaker. Met name de Ceres Pleated Midi Dress is erg geliefd. Steeds meer influencers en modekenners hebben deze jurk – of een andere uit de Tove-collectie die erop lijkt – in hun garderobe opgenomen en op Instagram delen ze hoe ze ‘m dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PHOEBE. (@mrsphoebeburgess)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacqueline Chiu (@jacquelineyschiu)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacqueline Chiu (@jacquelineyschiu)

Shoptip

De Ceres Pleated jurken zijn, zoals je hierboven ook wel kunt zien, verkrijgbaar in meerdere kleuren: wit, geel, chocoladebruin, navy en cream. Scoor je liever geen midi dress voor de zomer, maar wil je een kortere jurk? Kies dan voor de Clara jurk. Deze heeft precies hetzelfde lijfje, maar is minder lang.

Bron: Tove Studio, Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook