Van This is Us tot Dead to Me: deze series komen dit jaar tot een einde

Helaas, van de volgende titels komt geen nieuw seizoen.

The Time Traveler’s Wife en House of Dragon zijn enkele series die dit jaar voor het eerst verschijnen. Helaas zijn er ook series waar we dit jaar afscheid van moeten nemen. De volgende titels komen dit jaar tot een einde, want tja, ze kunnen niet allemaal een Grey’s Anatomy’tje doen.

Al geëindigd

Of we het nu leuk vinden of niet: vroeg of laat moeten we afscheid nemen van onze favoriete series. Van een aantal titels verscheen eerder dit jaar al de laatste aflevering. Denk aan After Life, Ozark, Killing Eve, Space Force, Grace and Frankie, A Discovery of Witches (al is het derde en laatste seizoen nog niet in Nederland te streamen) en The Last Kingdom. Van een aantal series hebben we nog wel een seizoen, of hooguit een paar afleveringen tegoed. Welke series dit jaar nog tot een einde komen? We sommen de titels voor je op.

Mei

This is Us loopt na zes seizoenen op 24 mei af. The Ellen DeGeneres Show was 19 seizoenen lang te zien, maar komt tot een einde op 26 mei.

Juni

Het vierde en laatste seizoen van In the Dark verschijnt op 6 juni. Voor Roswell, New Mexico geldt ook dat het vierde en laatste seizoen op 6 juni zal beginnen. De hitserie Peaky Blinders komt na zes seizoenen tot een einde en is vanaf 10 juni op Netflix te zien. Het zesde en laatste seizoen van Animal Kingdom begint op 10 juni. Motherland: Fort Salem eindigt na drie seizoenen en is vanaf 21 juni te streamen.

Juli

De spin-off van Breaking Bad, Better Call Saul.

Rest van het jaar

Er zijn helaas nog meer series waar we dit jaar afscheid van moeten nemen, maar een definitieve einddatum is er nog niet voor de volgende series. Chesapeake Shores, Dead to Me, The Walking Dead, Atlanta, Queen Sugar, Kevin can F**k Himself, His Dark Materials.

Bron: Us Magazine | Beeld: Dead to Me

Laatste nieuws