Sara Ramirez over het nieuwe seizoen van And Just Like That

Dat belooft wat!

In het eerste seizoen van And Just Like That waren het niet Carrie, Charlotte en Miranda die veel indruk maakten op de kijkers, maar de non-binaire podcaster en komiek Che Diaz (Sara Ramirez). Goed nieuws voor alle fans, want hen komt terug in het tweede seizoen. En er wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht!

Che Diaz

Het eerste seizoen van And Just Like That… heeft veel losgemaakt bij alle fans. Hoewel het niet altijd positieve reacties waren over de serie, waren we het over één ding eens: Che moet terugkeren in het nieuwe seizoen. Met de aankondiging dat er wel degelijke een tweede seizoen gaat komen, ging de geruchtenmolen al draaien. Want wat gebeurt er met Miranda en Ché, die aan het einde van het eerste seizoen samen naar Los Angeles vertrokken?

In het tweede seizoen krijgt Che een nog krachtigere verhaallijn, vertelt Ramirez in een interview met Variety. Hoewel showrunner Michael Patrick King nog maar net begonnen is met het schrijven van het tweede seizoen, heeft Ramirez al wel een preview gekregen over Che. “In het eerste seizoen werd een boek beoordeeld op zijn omslag, in seizoen twee gaat het om het lezen van het boek”, aldus Ramirez. Exciting!

Ingewikkeld, rommelig en menselijk

Acteur Sara Ramirez, die net als hen karakter non-binair is, begrijpt heel goed waarom mensen fan zijn geworden van Che. Hen legt uit: “Wat ik zo leuk vind aan Che, is dat Che ingewikkeld, rommelig en menselijk is. Che is een geweldige herinnering dat zelfs als we iemand in onze gemeenschap niet mogen, ze nog steeds liefde, veiligheid en vreugde verdienen, net als iedereen”, aldus Ramirez.

Seizoen 2

Met het nieuwe seizoen in het verschiet hopen we dat onze vragen over de serie worden beantwoord. Zo zijn er nog veel onduidelijkheden over waarom Big Natasha 1 miljoen dollar achterliet, om over Miranda – die in de reboot een heel ander karakter lijkt – maar te zwijgen. En gaat Samantha toch terugkeren? Fingers crossed dat we het snel kunnen zien!

Bron: Variety | Beeld: And Just Like That

Laatste nieuws