Goals: zo kun je een outfit van Katy Perry bemachtigen

Er worden zes iconische outfits van de zangers verloot.

Lees ook

Altijd al eens willen weten hoe zo’n kleurrijk item van Katy Perry jou staat? Lucky you! Je kunt nu namelijk kans maken om een iconische outfit van de zangeres te bemachtigen!

Het goede doel

Van een disco-jurk en roze strik tot een heuse sla-bh: een aantal unieke outfits van Katy Perry zijn nu te winnen bij Thuisbezorgd.nl. In de nieuwste reclame van het bezorgbedrijf pronkt de zangeres met een catchy nummer en een hele nieuwe wereld aan smaken. Fans van Katy Perry maken kans om één van de unieke California Girl-outfits uit de video te bemachtigen.

Om kans te maken kun je tot 1 augustus meedoen aan een speciale online loterij. En de opbrengsten? Die gaan naar World Central Kitchen. Een liefdadigheidsinstelling die maaltijden verstrekt aan mensen die slachtoffer zijn van humanitaire, klimaat- en maatschappelijke crisissen. Zo doe je iets goed voor de wereld én trakteer je jezelf.

Exclusief design

In totaal zijn er zes kledingstukken beschikbaar, in de kenmerkende en kleurrijke stijl van Katy Perry. Veel van de items zijn ontworpen door Heather Picchiottino, één van Katy’s favoriete kostuumontwerpers. De outfits worden geleverd met een echtheidscertificaat dat door Katy herself is ondertekend en bevestigt dat de outfits door de popster zijn gedragen. Sounds good, right? De volgende items zijn beschikbaar:

  • Daisy Chain Dress
  • Cotton Candy Sleep Set
  • Ice Box Parka
  • Baby Gem Brassiere
  • Fromage Frock
  • Roller Disco Wrap

Frontlinie van hongerbestrijding

“We hebben niet alleen een fantastische video en pakkend nummer gemaakt, maar Thuisbezorgd.nl verloot ook enkele outfits van de set waarvan de opbrengsten allemaal naar World Central Kitchen gaan”, vertelt Katy over de samenwerking. Alle opbrengsten van de loterij worden dus gedoneerd aan World Central Kitchen. De liefdadigheidsinstelling staat in de frontlinie van hongerbestrijding en heeft al meer dan 70 miljoen verse maaltijden uitgedeeld aan mensen die zijn getroffen door natuurrampen en andere crisissen.

Kans maken een original Katy Perry-outfit? Fans kunnen een onbeperkt aantal loten kopen en dus ook onbeperkt kans maken op één van de iconische looks.

Bron: Thuisbezorgd.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook