Yes! Emilia Clarke bevestigt dat er een Game of Thrones-sequel komt

'Het gaat gebeuren', aldus de actrice.

Lees ook

De rumours deden al een tijdje de ronde, maar nu weten we het zeker: er komt een sequel van Games of Thrones. Actrice Emilia Clarke bevestigt dat er een gloednieuwe reeks van de populaire serie onderweg is. Welk personage hierin centraal staat en wanneer we hem kunnen streamen? Wij praten je bij.

Betrokken bij ontwikkeling

Het was niemand minder dan Kit Harington, die de rol van Snow vertolkt in de originele serie, die het nieuws met Emilia deelde. Dat vertelt de actrice, die Daenerys Targaryn speelde in Game of Thrones, aan BBC. “Hij heeft me erover verteld. En ik weet dat het bestaat. Het gaat gebeuren.”

Volgens de actrice is Harington actief betrokken bij de ontwikkeling van de sequel. “Dus wat iedereen zal zien, als het er komt, is goedgekeurd door Kit Harington.”

Het verhaal gaat verder

Wat kun je precies verwachten van de langverwachte spin-off? Naar verluidt zal de Game of Thrones-sequel zich afspelen na de gebeurtenissen van het slot van de originele serie. Het verhaal gaat dus verder waar het stopte. Ben jij even kwijt hoe het ook alweer eindigde? Een kleine recap. In het slot van GOT doodde Snow zijn liefde Targaryen, die vlak daarvoor de felbegeerde IJzeren Troon veroverde. Het personage van Kit wordt daarna naar de Muur verbannen.

House of the Dragon

Wanneer deze sequel precies te zien is, weten we helaas nog niet. Gelukkig is er ook goed nieuws voor de fans van Game of Thrones. HBO komt in augustus namelijk ook met een prequel van de serie, genaamd House of the Dragon. Deze reeks gaat over de familie Targaryen en gaat juist terug in de tijd. Het verhaal speelt zich 200 jaar voor het verhaal van GOT af. Wij kijken nu al uit naar zowel de prequel als de sequel!

Bron: LINDA.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook