De eerste keer: Rouze komt met nieuwe reeks erotische luisterverhalen

Drie inspirerende vrouwen lieten hun fantasie de vrije loop en schreven over verschillende eerste keren.

Tegenwoordig is het heel normaal om alles te luisteren. Naar podcasts, luisterboeken en... erotische verhalen. Speciaal voor de Dag van de Seksuele Gezondheid op 4 september start sexy luisterverhalenplatform Rouze de verhalenserie 'De eerste keer'. Een reeks spannende verhalen over de eerste keer fantasieën van drie bekende schrijvers.

Rouze

Wie nog niet bekend is met Rouze, een kleine recap! Rouze is het eerste en grootste erotische audioplatform in Nederland, met meer dan 150 sexy luisterverhalen. Eva de Visscher richtte het bedrijf in 2019 op, nadat ze zich afvroeg waarom er nog geen overzichtelijke plek was met goede, opwindende verhalen. And the rest is history.

De eerste keer

Voor de nieuwe verhalenreeks klommen drie bekende inspirerende vrouwen in de pen voor hun eigen erotische fantasie. Want wat je fantaseert en wat je in het echte leven zou willen, dat hoeft niet per se hetzelfde te zijn, stelt De Visser. "Toch kunnen er bepaalde fantasieën zijn waarvan je wél wilt dat ze werkelijkheid worden. Wij moedigen mensen aan om ze – als daar behoefte aan is – te delen met hun partner, omdat dat bevrijdend kan zijn.

Om je te inspireren, lieten Stephania Afrifa (presentator en schrijver), Ginny Ranu (columnist voor LINDA. en Playboy) en Milou Deelen (journalist en schrijver) hun fantasie op de vrije loop en schreven over verschillende eerste keren. Met het delen van deze spicy verhalen hoopt Rouze deze eerste keren ook uit de taboesfeer te halen en gesprekken over alle mogelijke vormen van seks te normaliseren.

Open en onbevreesd

Stephanie Afrifa, die het verhaal 'Booty Pleasure' schreef, kan dit beamen: "Het open en onbevreesd ontdekken van onze verlangens en fantasie kan bevrijdend werken. Een belangrijk stuk zelfontplooiing wordt vaak door heersende taboes geremd, maar erotische verhalen kunnen ons helpen inbeelden wat er mogelijk is en hoe. We hebben allemaal recht op het ervaren van het diepste genot on our own terms.

Seksuoloog en auteur Jolien Spoelstra juicht het platform en de serie over eerste keren toe. "Het wegdrukken van fantasieën heeft vaak een averechts effect en waarom zou je ook?" Volgens haar zeggen fantasieën niet per se iets over wat je in het echt zou willen of over wie je bent als persoon. "Wel kunnen ze je seksleven een enorme boost geven."

De verhalenserie 'De eerste keer' is vanaf 2 september te beluisteren op Rouze.

Bron en beeld: Rouze