Klassiek en tijdloos: déze designerriem is momenteel mega populair

Deze riem is de investering zeker waard!

Lees ook

Wil je investeren in een designeritem? Denk dan ook eens aan een riem. We hebben vaak een lange wishlist met tassen, maar een designerriem is ook zeker de investing waard. Met name déze riem van Celine vliegt momenteel als warme broodjes over de toonbank.

Designerriem

Hoewel het misschien lijkt alsof het een trend is van de afgelopen tijd, zijn designerriemen juist van alle tijden. De bekende Gucci GG-riem zien we al terug in het begin van de jaren ’70. Zo’n designerriem is onmiskenbaar klassiek, maar heeft toch een trendy uitstraling – dat maakt het een item dat niet kan ontbreken in je garderobe. We geven toe: ze zijn nog steeds niet goedkoop, maar een designerriem is nog altijd voordeliger dan designertassen of -schoenen en ook zéker het investeren waard.

Celine Triomphe

De designerriem is van alle tijden, maar vandaag de dag staat het accessoire bij steeds meer mensen op het wensenlijstje. En na de populaire GG-riem is er nu een ander item dat iedereen wil hebben: de Triomphe-riem van Celine. De riem werd geïntroduceerd na de heruitgave van Celine’s Triomphe-tas in 2019. De Triomphe-collectie is charmant, chique en tijdloos.

De inspiratie voor deze collectie komt uit 1972, toen de oprichter van Celine met een kapotte auto strandde nabij de Arc de Triomphe in Parijs. Daar raakte ze geïnspireerd door de sierlijke kettingdetails van het iconische monument, waarop de bekende Triomphe-sluiting is gebaseerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIKE MY PRICE (@likemyprice)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door • Sandra Bendre • (@sandrabendre)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tralalune (@tralalune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphisticated)

Veelzijdig

De Celine Triomphe-riem is erg subtiel en daardoor ongelofelijk veelzijdig. Dankzij het prachtige ontwerp is hij ook onmiddellijk herkenbaar, waardoor je outfit meteen een chique upgrade krijgt. Of je ‘m nu draagt om je broek of in je taille bij een jurkje, het kan allemaal!

Bron: Elegance, Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook