Wauw! Zó ziet de knappe dochter van Irene Moors eruit

Zeldzaam kiekje

Al hoewel zoon Tijn, net als zijn vader, niet vaak op de foto’s te zien is, heeft Irene in 2020 op haar verjaardag tóch een zeldzaam kiekje weten te plaatsen met haar twee prachtige kinderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Succes

Rosalie lijkt, in tegenstelling tot haar broertje, in dat opzicht tóch wat meer op haar moeder. De 23-jarige Rosalie Kroon boekt zelf namelijk ook veel succes in de showbizzwereld. En nee, niet in de televisiewereld zoals haar moeder, maar als model. De prachtige Rosalie werkt in opdracht van EvD Agency, het modellenbureau waar ook Merlijn Kamerling, de zoon van actrice Isa Hoes onder contract staat. En eén ding is zeker: Rosalie is net zo knap als haar moeder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Rosalie woont op dit moment op kamers in Amsterdam en volgens Irene verliep de puberteit van Rosalie ‘smoothly’. Irene vindt het prachtig dat ze haar kroost kan loslaten, maar voor haar is het toch ook erg dubbel. “Nu ze mij niet meer nodig hebben, heb ik opeens wél zeeën van tijd voor ze”, aldus Irene.

Rosalie scoort echter niet alleen goed op werkgebied, ze scoort in de liefde ook heel wat ‘doelpunten’. Ze vormt namelijk een setje met voetballer Jelle Duin. Jelle heeft een tijd gevoetbald bij AZ en op huurbasis bij FC Volendam, op dit moment voetbalt hij bij AGF Kvindefodbold in Denemarken. Dat wordt misschien dus verhuizen voor de knappe dochter van Moors.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Schoonzoon

Irene heeft ongetwijfeld de verhalen gehoord over het feit dat voetballers geen smetteloze reputatie hebben als het gaat om relaties. Vaak worden ze in één adem genoemd met vreemdgaan, ook door voetbalvrouwen zélf. Dit zijn natuurlijk verhalen waar je als moeder niet heel vrolijk van wordt. Toch lijkt Irene in haar nopjes te zijn als het gaat om de relatiekeuze van dochter Rosalie. “Ze hebben het heel fijn samen”, vertelde Irene in een interview. “Jelle is een hele knappe en leuke schoonzoon.”

Bron: 100% Magazine, Story, Margriet, Nouveau | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws