Dit is het beste moment om te shoppen bij je favoriete webshop

Van Zara tot Mango, H&M en Net-a-Porter.

Zul je net zien: je bent bezig met een online shopping spree, maar je maat is er weer niet. Dan kun je flink balen op de bank met een glas wijn, maar je kunt ook op een later moment terugkomen om opnieuw je slag te slaan. En bij de volgende webshops heb je misschien meer geluk als je er op het juiste moment bent!

Online shoppen

Online shoppen is onze favoriete bezigheid, vooral omdat je het overal kunt doen. Als je staat te wachten op de trein, tijdens de lunchpauze of comfortabel thuis op de bank. Maar wat als je favoriete item al is uitverkocht? Gelukkig wordt de voorraad regelmatig bijgewerkt, en zocht Who What Wear uit op welk moment je het beste kunt kijken. Van Zara tot Mango en zelfs Net-a-Porter: pinpas gereed, want hier komen ze!

1. Zara

Net als bij veel andere webshops, is het weekend de drukste tijd voor Zara. In zowel de fysieke winkels als online. Handig om te weten is dat de voorraad in de winkel op maandag wordt bezorgd, en na de lunch vaak wel in de winkel hangt. Online duurt het wat langer en zou je op dinsdagochtend het meeste geluk hebben.

2. Net-a-Porter

Ben jij een fervente shopper bij Net-a-Porter? Dan is het je vast opgevallen dat de voorraad vaak wordt bijgevuld. Dat klopt, het gebeurt op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Is je favoriete item op deze dagen nog steeds niet aangevuld? Aan het einde van de maand verwerken ze vaak de retourzendingen, dus grote kans dat die dan online komt.

3. Mango

We kijken altijd smachtend uit naar de nieuwe collectie van Mango, maar soms lijkt het wachten wel heel lang te duren. Mango heeft aan Who What Wear laten weten dat de nieuwe drops altijd op een maandag komen, waarbij de nieuwste items altijd op de eerste maandag van de maand verschijnen. Wij gaan hier zeker een reminder voor instellen!

4. H&M

H&M werkt zijn websiteaanbod meerdere keren per week bij, maar het grootste aantal komt op dinsdagochtend online. In de loop van de week vult H&M dan uitverkochte artikelen aan, waardoor het altijd de moeite waard is om je aan te melden voor meldingen als je iets wilt dat momenteel niet beschikbaar is – mocht je dat paar laarzen niet uit je hoofd krijgen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws