Blazer of glory: de (nep) leren blazer wil je hebben

Zwart, bordeaux en zelfs groen: we willen ze allemaal! 

Leren jas, move over! De (nep) leren blazer is er dit seizoen om je outfits nog meer edge te geven. Klassiek, tijdloos én geschikt voor elke stijl!

Leren blazer

Blazers zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en een tijd lang was het vooral de oversized blazer – dan al niet in neutral tinten – die de boventoon voerde. Maar er is een new kid on the block. En die is stoer, vrouwelijk en ontzettend stijlvol: de (nep)leren blazer.

Wat de leren blazer zo bijzonder maakt, is dat hij minder chunky is dan een leren jas. Door de rechte lijnen sluit hij mooi aan op je lichaam en geeft hij zelfs je wijdste jurken en broeken een silhouet.

Inspiratie

Net als met de normale blazer, is de rock-‘n-roll variant geschikt voor elke stijl. Combineer het met een aansluitende jurk en hoge laarzen á la Aimee Song of draag het casual met een spijkerbroek en een wit t-shirt. Zwart, bordeaux en zelfs groen: we willen ze allemaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elle Bridge (@elinorcharlotte)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door olasumbo (@sumboowoyele)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Kies voor kleur

Doordat de (nep) leren blazer al een statement piece is, kun je de rest van de outfit rustig laten. Wil je toch nog wat kleur toevoegen? Wat dacht je van opvallende kleuren, zoals felroze of donkerblauw! Kies voor een kleurrijke tas of opvallende sieraden en je bent klaar om de straten te veroveren.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws