Marie Claires must-haves

Voor in je (virtuele) winkelmandje.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De limited Festive Collection van Marie-Stella-Maris

De producten van Marie-Stella-Maris staan prachtig in je badkamer of in je interieur, maar giftsets uit de Festive Collection staan ook nog eens prachtig onder de kerstboom. Bovendien maak je de ontvanger ervan er sowieso blij mee. De collectie bestaat uit de volgende giftsets: de Luxurious Hand Care Set, De Luxurious Fragrance Sticks Set, de Body Care Essentials, de Home Essentials, De Festive Collection en de Festive Collection Home Fragrances. Prijzen variërend van €29,90 tot €89,90. Afgebeeld: de Festive Bodycare giftset, €69,90. 

Vanilla Royale | 28

Founder Mona Kattan van Kayali Fragrances timmert hard aan de weg. Om haar alweer 4-jarige bestaan te vieren, lanceerde de onderneemster een nieuw parfum: de Vanilla Royale | 28 met hoofdtonen van vanille-orchidee, amberhout, muskus en bruine suiker. Vanilla Royale 50 milliliter, €79,00.

Signed by You laarzen

We willen je graag voorstellen aan Signed by You, een nieuw schoenenmerk van designer Anouk Janssen. Haar enkellaarsjes zijn uniek: je kunt de flap eraf halen, waardoor de schoen er opeens heel anders uitziet. De laarsjes worden in Portugal met de hand gemaakt van restpartijen leer én je krijgt er een waardecertificaat bij, als statement tegen fast fashion. Alle Signed by You laarzen zijn verkrijgbaar voor €299. Afgebeeld de Lise Blue – Silver. 

Eleonora Vintage Jewelry items

De decembermaand is natuurlijk de maand waarin we een beetje extra willen uitpakken met onze outfits en accessoires. Kun je nog nieuwe sieraden gebruiken? Neem dan een kijkje bij Eleonora Vintage Jewelry. Hier vind je prachtige vintage oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en bedels, die allemaal van 9-, 14- of 18-karaats goud zijn gemaakt. Prijzen variërend van €145 tot €600.

Moët & Chandon champagne

Bij de decembermaand hoort toch wel een glaasje bubbels. Een geliefde is die van Moët & Chandon. Speciaal voor eindejaarsfeesten heeft het huis nu een prachtige limited edition fles ontwikkeld. Het klassieke 75cl-formaat is gehuld in een goudkleurig, vuurwerkpatroon met een witte achtergrond. LTD Edition Brut GB 75cl, €50,99. 

C5 Super Boost Moisturizer en C5 Super Boost Eye Cream van Paula’s Choice

Zeker tijdens de koudere maanden van het jaar kan je huid wel wat extra liefde gebruiken. De nieuwe skincareproducten van Paula’s Choice kunnen je daarbij helpen. De C5 Super Boost Moisturizer en C5 Super Boost Eye Cream bevatten vitamine C, een ingrediënt dat niet alleen schade aan de huid beperkt, maar ook nog eens een de huidbarrière ondersteunt. C5 Super Boost Nachtcrème 50 milliliter, €54. C5 Super Boost Oogcrème 15 milliliter, €45.

Openingsbeeld: Kayali Fragrances

Laatste nieuws