Zwier door de zomer met het nieuwste scheermesje van Estrid

Je gladde zomeressential in een nieuw kleurtje!

Scheren kan soms een pijnlijke klus zijn, vooral als de mesjes bot zijn – we’ve all been there! Gelukkig weten we dankzij scheermesjesmerk Estrid dat scheren ook een feestje kan zijn, en het merk breidt het assortiment uit met een nieuwe kleur!

Estrid

Scheren hoort een feestje te zijn, en daar weet Estrid alles van. Met hun sterke, roesvrijstalen handvatten krijgt je scheerroutine een upgrade, en is het inmiddels een begrip geworden voor Gen Z en Millennials. En dat terwijl het bedrijf pas sinds 2019 bestaat. Estrid is niet het typische scheermesjesbedrijf, want ze betreedt het schoonheidsuniversum om verouderde binaire normen uit te dagen en de weg vrij te maken voor een meer inclusieve schoonheidsindustrie voor toekomstige generaties.

Het merk is voor iedereen, ongeacht waarom en waar je je scheert, wie je bent en hoe je je identificeert. “Ontharen moet optioneel zijn. We zijn niet bang om lichaamshaar te laten zien, we willen de realiteit laten zien. We hechten geen waarde aan hoe, waar of wanneer je je scheert en vinden dat het tijd is om afscheid te nemen van oude idealen”, stelt Ben Eliass, de CEO van Estrid.

Naast dat de scheermesjes voor een gladde huid zorgen, fleuren ze je badkamer ook nog eens op. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals Matcha, Bloom, Cloud, Space en Peach. En daar komt nu ook de kleur Sky bij!

Sky

Dit seizoen krijgt scheren een echt zomergevoel dankzij de nieuwste kleur Sky. Geïnspireerd op de ‘wind in je haar’-momenten, rechtstreeks uit de lucht geplukt. Het scheermesje heeft dezelfde scherpe mesjes en hetzelfde precisiehandvat waardoor je nog steeds de bekende kwaliteit van Estrid hebt. Alleen water toevoegen en je hebt een dolfijnenhuid binnen no time.

Starter kit

Zie jij een haarloze zomer wel zitten? Dan is de Sky starter kit zeker een aanrader voor in je koffer. Hierin zit uiteraard het scheermesje Sky met stalen handvat, een douchebeugel en twee scheermesjes. Met een abonnement kun je ook nog eens voor €9,95 vier nieuwe scheermesjes krijgen, zo vaak als je wilt. Opzeggen kan altijd, geen verplichtingen.

Bron en beeld: Estrid

Laatste nieuws