Hema verkoopt de perfecte zwarte zomerjurk – en hij is in de sale

Een goeie basic is onbetaalbaar, maar deze heeft ook nog een leuk prijskaartje!

Loop niet naar Hema, maar ren! In de webshop vind je namelijk een zomerjurk die perfect is voor de warme temperaturen. En hij heeft ook nog een leuk prijskaartje!

Zwierend de zomer door

Onze zomergarderobe bevat veelal kleur en zwierige printjes. Hoewel we daar nog steeds fan van zijn, kiezen we voor de wat warme dagen iets wat makkelijk is én waar je zo min mogelijk bij na hoeft te denken. En laat Hema daar nou de perfecte jurk voor hebben!

De perfecte basic jurk

Comfy is key, en bij Hema is die boodschap luid en duidelijk overgekomen. Ze verkopen namelijk een basic midi-jurk, die zowel elegant als klassiek is.

Door de pasvorm zit 'ie hartstikke comfortabel en is hij zowel geschikt voor op een luie dag thuis als naar kantoor – met de nodige accessoires en een paar sandalen. Leuk met een zwarte blazer of een vest, voor als de zomerzon toch iets minder warm is. Liever wat meer kleur toevoegen? Combineer de LBD dan net als Libby Faulkner met een paar kleurrijke slippers en idem tas.

Leuk prijskaartje

De katoenen jurk heeft subtiele splitten aan de zijkant en een flatterende ronde hals. En als we de reviews moeten geloven, is iedereen fan! Zo wordt de jurk geprezen om de goede pasvorm, de fijne katoenkwaliteit en dat hij lekker zit. Dat klinkt toch als een top aankoop?

Hoewel een goede basic in de kast onbetaalbaar is, heeft de jurk ook nog een leuk prijskaartje. Hij is namelijk afgeprijsd van €25,- naar €20,-. Naast zwart, is de jurk ook verkrijgbaar in het grijs en geel.

Zoek je nog een fijne jurk voor naar je werk, het terras of op vakantie? Ga dan snel naar de website van Hema, want de jurk vliegt als warme broodjes over de digitale toonbank!

Bron: ELLE | Beeld: NL Beeld, Hema