Airbnb-parel: je kunt nu een overnachting boeken in de knalroze villa uit Barbie

Waan je in de Barbie-wereld!

GENERAL VIEW: Malibu Barbie Dream House Located in Malibu California

Het duurt nog een paar dagen en dan kunnen we genieten van Greta Gerwigs creatie Barbie. Hoewel de film nog moet uitkomen, is het al maanden een ware hype (met name de daardoor ontstane Barbiecore trend doet het momenteel goed). En om nog een extra duit in het zakje te doen, kun je nu dus ook nog eens dé knalroze villa uit de Barbie-film huren via Airbnb.

Te huur

Met alle voorpret die de productie van de nieuwe Barbie-film ons heeft gegeven, kunnen we niet wachten tot Margot Robbie (Barbie, uiteraard) en Ryan Gosling (Ken) hun opwachting maken in de Nederlandse bioscopen. 18 juli is het zover, maar al voordat we de film van begin tot eind kunnen zien – de trailers hebben al verklapt dat de kleur roze in ieder geval oververtegenwoordigd is – komt Airbnb met het nieuws dat het Barbie Dreamhouse deze zomer te huur zal zijn.

Ken

Er zit wel een klein, ieniemienie addertje onder het gras volgens Airnbb. Omdat Barbie een weekendje weg is, heeft ze de sleutel namelijk overhandigd aan liefje Ken. Hij neemt de eervolle taak op zich om het huis via Airnbb te verhuren, en heeft de nodige aanpassingen doorgevoerd in de villa. Geheel naar zijn smaak, uiteraard. Maar geen zorgen – het huis is en blijft knalroze. Er zijn alleen nét wat meer elementen aanwezig die duidelijk naar Ken verwijzen.

Zo duiken in het roze paradijs opmerkelijk veel surfplanken en schaatsen op, en is er een ware fitnessruimte aanwezig. Verder kun je je inner cowboy aanwakkeren door je in Kens western kleding te wanen, dansen op de discovloer of je Barbie- – pardon, Ken- – waardige kleurtje bijwerken bij het zwembad.

[gallery ids="515065,515066,515067,515068,515069,515070,515071" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Kans maken

Iets minder Barbie, en vooral veel Ken dus. De villa ligt aan de oceaan in het altijd zonnige Malibu en heeft een adembenemend panoramisch uitzicht. Mag wat kosten – zou je denken. Maar niets is minder waar: Airbnb laat namelijk weten dat een verblijf in het Barbie-huis volledig gratis is. Niet te vroeg juichen, want er is uiteraard niet plek voor alle Barbie-fans. Om kans te maken op een overnachting, moet je via de website van Airbnb op 17 juli om 10:00 uur ’s ochtends een aanvraag indienen. De concurrentie zal ongetwijfeld groot zijn, maar niet geschoten is altijd mis – en wanneer krijg je nou de kans om je helemaal in de Barbie-wereld te wanen?

Mocht je om één of andere onwaarschijnlijke reden zoveel geluk hebben dat je wordt uitgekozen, dan mag je met een plus één op 21 of 22 juli een nachtje doorbrengen in het Barbie Dreamhouse. De vlucht naar Malibu moet je zelf regelen – dat dan weer wel.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld