Marie Claires weekendtips

Van sporttips tot relaxtips.

PFW - Street Style

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Een balletje slaan

Aan golf plakt nog best een oubollig imago, maar steeds meer mensen ontdekken dat het een heel leuke sport is. Kriebelt het bij jou ook? Of zou je het graag willen proberen om te kijken of het bij jou past? Goed nieuws, want dat is hartstikke mogelijk. Sterker nog, je kunt helemaal gratis een kennismakingsles boeken bij Probeer Golf. Je hoeft nog niets te kunnen of te weten, ze leggen het je geduldig uit én je kunt er de juiste clubs lenen. Verscheidene BN'ers zijn helemaal om, waaronder actrice Carolien Spoor.

Wanneer:

Op een door jou te bepalen tijdstip.

Waar:

Op verscheidene plekken in Nederland, met altijd wel een golfbaan in de buurt. Door je postcode in te voeren op de Probeer Golf website kun je de beste plek achterhalen.

Bezoek Designer Outlet Roosendaal

Een vakantiegevoel in eigen land? Dat krijg je wel in Roosendaal. Je kunt in de omgeving natuurlijk heerlijk wandelen en de binnenstad verkennen, maar ook Designer Outlet Roosendaal verdient een bezoekje. Het winkelaanbod wordt er continu uitgebreid. Eerder dit jaar openden de Jack & Jones en L'Oréal al een store in de outlet, en deze zomer komen daar ook nog MyJewellery en Name It bij.

Wanneer:

Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.

Waar:

Designer Outlet Roosendaal | Rosada 70, Roosendaal.

Borrelen op het terras van het Conservatorium Hotel

Het weekend is hét moment om jezelf een alcoholisch drankje te gunnen. Wil je daar met vrienden en in stijl van genieten? Drink dan een heerlijke cocktail op het terras van het Conservatorium Hotel. Je kunt hier ontspannen en in alle rust genieten van je gezelschap en goed eten en drinken. Op de menukaart staan heerlijk lunch- en dinergerechten en speciaal ter ere van de zomer kun je met heerlijke cocktails proosten op een geslaagde dag. O, en als het regent kun je natuurlijk ook heerlijk binnen borrelen.

Wanneer:

Dagelijks geopend.

Waar:

Conservatorium Hotel | Paulus Potterstraat 50, Amsterdam.

Kijktips

Voor aankomend weekend hebben we ook weer steengoede kijktips in de aanbieding. De eerste is de documentaire Look what you made me do van filmmaker Coco Schrijber, waarin het verhaal van Laura, Rachel en Rosalba wordt gevolgd. Vrouwen die alle drie in een gewelddadige relatie zaten en die overleefden door hun partner te vermoorden.

https://www.youtube.com/watch?v=APQea1DN7P0&t=72s

Ook kun je sinds kort het derde seizoen van de bloedstollende serie Happy Valley op NPO Plus streamen, dat gaat over politie-inspecteur Catherine Cawood die aan het hoofd staat van het district Yorkshire.

https://www.youtube.com/watch?v=pBaaeeETR9o

En ook op de andere streamingdiensten vind je weer nieuw materiaal. Netflix breidde diens aanbod uit met onder andere Happiness for Beginners, The Murderer en Sweet Magnolias seizoen 3. Op HBO Max kun je de documentaire After the Bite bekijken en op Disney+ het eerste seizoen van Drag me to Dinner. Happy weekend! 

Beeld: NL Beeld 

Lifestyle
  • Street style, Alice Violier and Emma Bonneaud arriving at Beautiful People Fall Winter 2020-2021 show, held at Refectoire des Cordeliers, Paris, France, on March 1, 2020. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM