Partner Sandra Bullock overleden op 57-jarige leeftijd

Bryan Randall vocht al drie jaar tegen ALS.

Bryan Randall is afgelopen weekend op 57-jarige leeftijd overleden. Dit heeft de Amerikaanse nieuwswebsite People bekendgemaakt. De partner van actrice Sandra Bullock vocht tegen ALS en overleed aan de gevolgen van die ziekte.

Ziek

Hoewel Bryan Randall wist dat hij al drie jaar leed aan ALS, sprak hij daar nooit in het openbaar over. "Bryan had ervoor gekozen om zijn strijd privé te houden en iedereen die om hem gaf, heeft die wens gerespecteerd", zegt de familie van de fotograaf daarover. "We zijn de onvermoeibare doktoren die samen met ons door het landschap van deze ziekte navigeerden enorm dankbaar en de verbazingwekkende verpleegsters die onze kamergenoten werden, die vaak hun eigen families opofferend om bij de onze te zijn", laten zijn nabestaanden weten in een verklaring aan People.

Love story

Sandra Bullock ontmoette de liefde van haar leven toen hij in 2015 foto's maakte van de actrice en haar zoontje Louis. Minder dan een jaar later maakte het koppel er geen geheim meer van samen te zijn. Zo verschenen ze onder meer samen op het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux. "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden. We delen twee prachtige kinderen - drie kinderen, Randalls oudste dochter. Het is het beste ooit", zei de actrice destijds.

Einde acteercarrière

Ongeveer een jaar geleden liet Sandra nog aan The Hollywood Reporter weten zichzelf even kwijtgeraakt te zijn en hintte ze op een mogelijk einde van haar acteercarrière. "Ik ben zo moe en ik ben op deze manier niet in staat om gezonde, slimme beslissingen te nemen", zei ze toen onder andere. De actrice heeft zich de afgelopen jaren vol op haar werk gestort. "Werk is altijd heel stabiel voor mij geweest en ik heb heel veel geluk gehad", aldus Sandra. Toch bleef ze op zoek naar bevestiging. "Het was alsof ik de hele tijd de koelkast opende en op zoek was naar iets dat nooit in de koelkast stond. Ik zei tegen mezelf dat ik moest stoppen met zoeken, omdat ik het hier niet zou vinden. Ik heb het al en het is oké dat ik nu even geen werk heb. Ik heb die bevestiging niet nodig."

Bron: People, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld