Blije Jada Pinkett Smith op Instagram: haar groeit terug

Het haar van de actrice lijkt te werken aan een comeback.

Een leuke ontwikkeling voor Jada Pinkett Smith: haar haren groeien langzaam maar zeker terug. De actrice deelt regelmatig updates over haar worsteling met de haarziekte waar ze aan lijdt, en verrast haar volgers nu met een before en after foto waarop een duidelijk verschil te zien is.

Before and after

“M’n haar doet alsof het werkt aan een comeback”, schrijft Jada bij de voor-en-na-foto’s in haar nieuwste Instagram-post. “Er zijn nog steeds wat probleemplekken, maar we zullen het zien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

In de comment section wordt de actrice overladen met lieve reacties. “Looking good sis“, schrijft Tamika D. Mallory. Toni Braxton sluit zich bij haar aan: “Beautiful!” 

Oscars

Jada lijdt aan alopecia, officieel alopecia areata. Bij deze haaraandoening worden personen plotseling gedeeltelijk kaal, waarbij vooral de haren op het hoofd uitvallen, maar ook de wimpers en wenkbrauwen aangetast kunnen worden. Hoewel Jada al sinds 2018 op social media actief schrijft over haar ervaringen met de ziekte, werd dit wereldnieuws toen manlief Will Smith vorig jaar een klap uitdeelde aan komiek Chris Rock, die tijdens de Oscars een grap maakte over Jada’s “G.I. Jane” kapsel. Een incident met flinke gevolgen voor de acteur: hij is de komende jaren niet meer welkom bij de Oscaruitreiking.

Updates

Sindsdien is Jada onverbiddelijk doorgegaan met het delen van updates over haar haarziekte. Regelmatig ontvangen haar 11,4 miljoen (!) volgers een update of inspirerende quote, vaak gericht aan vrouwen die ook lijden aan alopecia. Vandaag is daar dus een nieuwe, positieve update bijgekomen. Geweldig, maar laten we eerlijk zijn: haar of geen haar, either way is de actrice absolutely stunning.

Bron: RTL Boulevard, Marie Claire archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @jadapinkettsmith

Laatste nieuws