Zo style je je favo kniehoge laarzen op 5 verschillende manieren

Van ultra chique tot casual: de kniehoge laars kan het allemaal.

Een voordeel aan de matige zomer en het wisselvallige weer in Nederland? Dat laarzen al-tijd kunnen. In ons koude kikkerlandje hoeven we onze favo boots niet te bewaren voor in de winter. Ook in de andere seizoenen zijn kniehoge laarzen een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan bijna elke look. We vertellen je hoe je ze stylet op vijf verschillende manieren.

1. Onder een minirok

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Ongetwijfeld een van de meest stijlvolle manieren om een stel knielaarzen te stylen, is onder een minirok. Van denim skirt tot leren rok: een paar hoge boots weten elk minirokje te complimenteren. Bijkomend voordeel: je benen lijken er een stuk langer door.

2. Onder een lange rok of jurk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Hoewel we nog altijd groot fan zijn van de knielaarzen onder een minirok, bewijst menig influencer op Instagram sinds kort dat ze ook prima onder een lange rok of jurk kunnen.

3. Met een panty

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Hutchins (@kateehutchins)

Vooral wanneer je het net te koud vindt voor blote benen of wanneer je benen witter zijn dan je zou willen, is een panty een goed idee. Een panty met hoge laarzen is een combinatie die niet mis kan gaan. Ideetje: een keer niet voor de standaard zwarte panty gaan, maar experimenteren met andere kleuren en patronen.

4. Over een broek

Heb je nog een skinny jeans in je kast liggen die je niet meer draagt? Stof ‘m af! Hoewel we de strakke jeans zoals we die vijf jaar geleden droegen hebben ingeruild voor wide leg en flared varianten, kan de skinny jeans nog heel goed van pas komen wanneer je ‘m stylet met een paar kniehoge laarzen.

5. Onder een playsuit

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carrie Murray (@carrie__murray)

We houden van playsuits omdat ze het effect hebben van een kant-en-klaar-maaltijd: je hoeft niets te doen, en je bent meteen klaar. Je kunt ze casual dragen met sneakers, maar met een paar hoge laarzen maak je er een meer classy look van.

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws