Zoë Tauran over haar grootste dromen

"Eigenlijk ben ik niet zo snel trots op mezelf, maar dat ik die stap heb gezet om fulltime met muziek bezig te zijn maakt mij dat wél."

Ze stond in een uitverkocht Paradiso, in het voorprogramma van Coldplay en bracht onlangs haar debuutalbum Zoë Tauran uit. In de nieuwste Marie Claire praat ze over haar album en haar grootste dromen.

Trots

Haar debuutalbum is een plaat waarin veel jonge vrouwen herkenning kunnen vinden, zo deelt Zoë. “Veel liedjes gaan over de liefde en over de dingen die jonge vrouwen in hun leven meemaken. Ik vind het belangrijk dat ze weten: je bent niet de enige die door zoiets heen gaat.”

Het uitbrengen van haar album en muziek maken is voor Zoë een droom die uitkomt. “Ik doe letterlijk de dingen waar ik als kind al van droomde”, vertelt ze. “Muziek is mijn passie en het is een droom dat ik hier nu mijn werk van heb kunnen maken. Spelen in het voorprogramma van Coldplay in een uitverkochte Arena is natuurlijk wel next level. Toen ze me vroegen, kon ik het eerst niet geloven. Eigenlijk ben ik niet zo snel trots op mezelf, maar dat ik die stap heb gezet om fulltime met muziek bezig te zijn – wat ik heel lang niet durfde – maakt mij dat wél.”

Grootst dromen

Muziek maken is ontzettend tof, maar de grootste droom van Zoë heeft niet met muziek te maken. “Mijn allergrootste droom is moeder worden en een gezin hebben met heel veel kinderen. Nu alleen nog een man vinden. Ik hoop het moederschap ooit te kunnen combineren met af en toe een mooie, grote show spelen. En als ik dan toch groot mag dromen, dan lijkt het me heel gaaf om in Ziggo Dome te staan.”

Het volledige interview met Zoë lees je in de nieuwste Marie Claire. Nu in de winkels!

Bron: Marie Claire (interview: Jill Waas) | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws