HEMA verkoopt een opbouwbare BBQ die je overal mee naartoe kunt nemen

Handig nu er eindelijk BBQ-weer aan komt!

We hebben er even op moeten wachten, maar de zomer lijkt dit weekend en de dagen erna eindelijk van zich te laten horen. En dat betekent voor veel mensen dat de barbecue weer aangaat. Heb je maar een klein balkon? Of ga je buiten de deur BBQ’en en wil je iets handigs meenemen? Dan heeft HEMABBQ voor je.

Handig mee te nemen

Als je in iemands achtertuin gaat barbecueën, dan is het natuurlijk mooi om een grote BBQ te hebben, zo eentje die je in de Amerikaanse films ziet. Echt handig is zo’n robuust ding echter niet als je alleen maar een balkon hebt of een klein achtertuintje. Of als je juist op het strand, in het park of op vakantie eten wilt roosteren boven de kooltjes. In dat geval moet je bij HEMA zijn, daar is nu een opbouwbare BBQ verkrijgbaar.

De opvouwbare barbecue is in principe een stevige kist van metaal van 37x27x25 cm met daaraan een handvat. Dit betekent dat de BBQ lekker klein en handzaam is als je ‘m niet gebruikt of wilt meenemen. Je hoeft daarna de kist alleen open te klappen – net als een koffer – en je BBQ is klaar om te gebruiken.

Verkrijgbaar

De BBQ is online niet meer te verkrijgen, maar in veel HEMA-filialen nog wel. De handige BBQ is verkrijgbaar in de kleur groen voor €37,50. Wacht overigens niet te lang, want de voorraad in veel winkels is beperkt.

Openingsbeeld: Adobe Stock | Beeld: HEMA

Laatste nieuws