On trend: deze nagelkleuren zijn het helemaal deze herfst

Wij boeken vast een afspraak bij een salon.

Niet alleen je outfit en coupe evalueren mee met de seizoenen. Om onze look compleet te maken, zien we ook onze nagels het liefst in trendy herfstkleuren. Maar wat zijn dit najaar eigenlijk de trends? Déze tinten worden het helemaal.

De trends voor het najaar

Terwijl we de eerste maand van de herfst ingaan, zien we al veel kleuren voorbijkomen die typerend zijn voor de herfst. Denk aan donkere en warme tinten, zoals donkerbruin en bordeauxrood. Iram Shelton, manicure bij Bulgari Hotel London, vertelt in gesprek met Who What Wear wat de trends zijn en welke kleuren we veel gaan zien.

Zo merkt ze dat er een verschuiving is naar meer ‘spirituele’ tinten zoals blauw en paars tussen de traditionele herfstnagelkleuren. Benieuwd welke kleur je dit seizoen op je nagels wilt, scroll dan naar beneden!

1. Bordeauxrood

Bordeauxrood is eigenlijk onmisbaar in dit lijstje, want het is immers de kleur van het seizoen. De warme kleur ziet er altijd stijlvol uit, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit. Fijne bijkomstigheid is dat de kleur er net zo elegant uitziet op korte nagels als op langere nagels.

2. Bramen

Een groot favoriet op de redactie van Elegance is deze dieppaarse bramenkleur. Perfect voor als je een opvallende kleur wilt zonder dat het heel donker oogt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Mani Club (@themaniclub)

3. Diepgroen

In de zomer zagen we veel matcha- en pistachetonen en in het najaar zetten we de trend voort. Weliswaar in een donkere variant, maar het blijft chic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marianne (@smythsisters)

4. Donkerblauw

Donkerblauw is een goede overgangstint die je van de zomer naar de herfst brengt. Door de diepe kleur zien je nagels er luxueus en glanzend uit, en kun je de tint tot ver in de winter dragen – net als een klassieke donkerblauwe trui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marianne (@smythsisters)

5. Espresso

Latte nagels, move over! Espresso nagels hebben een donkere tint, maar blijven klassiek. Tip van Shelton: kies voor een bruin getinte lak die dicht bij de kleur van je huidskleur ligt om je vingers langer te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CASS DIMICCO (@cassdimicco)

6. Fall Ombré

En kan je niet kiezen tussen alle nagelkleuren? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende tinten op je nagels te lakken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Mani Club (@themaniclub)

Mix en match

Naast dat je verschillende kleuren kunt combineren, is het ook mogelijk om matte en glanzende nagellak te combineren. Door bijvoorbeeld een matzwarte onderlaag te doen met een glanzend zwarte French manicure til je je nagellak naar een hoger niveau. Cool en chic!

Bron: Elegance, Who What Wear | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws