Deze virale H&M-jurk is perfect voor de herfst en kost nog geen 16 euro

De jurk zou ieder figuur fantastisch staan.

Vandaag de dag is de modewereld behoorlijk verknocht aan minimalistische looks. Het draait allemaal om elegante silhouetten, dito snits van de stukken, stoffen van goede kwaliteit en neutrale kleuren. En hoewel het om een rich looking aesthetic gaat, kun je ook bij high-street labels items vinden die binnen deze stijl passen. Neem nu deze ene jurk van H&M.

Minimalistische en elegante herfstjurk

Een jurk zonder al te veel poespas in een neutrale kleur is een staple piece voor je garderobe. Je kunt hem immers altijd aan en hebt binnen een paar seconden je outfit klaar. Hiervoor kun je terecht bij merken als Victoria Beckham en The Row, maar ook voor kleine prijsjes is er een soortgelijke jurk te vinden. Neem nu de gedrapeerde tricotjurk van de H&M die nu het internet overgaat.

Budget-friendly

H&M heeft momenteel een jurk in het assortiment die je voor €15,99 op de kop kunt tikken. Nu is dat niet per se een unicum, het merk staat bekend om betaalbare mode. De reden waarom de jurk viraal gaat is omdat het iedereen goed staat. Op TikTok zijn modeliefhebbers lovend over het kledingstuk en de reacties op de video zijn al net zo lyrisch: “Already have it, I got it as soon as i saw it, I’m in love”, klinkt het.

@sophienewingg @H&M dress 🤎🫶🏼🤍 #hmdress #hmdresses ♬ Take me home – Sped up

Verkrijgbaar in twee kleuren

Zie jij deze jurk ook al in je kast hangen? De jurk is in twee kleuren verkrijgbaar: bruin en zwart (en als je in het buitenland bent kun je het geluk hebben om de jurk ook nog in crème te spotten).

De jurk is heerlijk veelzijdig. Die is ideaal voor naar het werk, een spontane borrel of als je een keer wilt uitpakken met je outfit. Combineer hem met een leren jacket voor een stoere uitstraling of een chique blazer (combineren met een jasje is sowieso fijn als je de Nederlandse herfst ermee wilt trotseren). Maak je outfit vervolgens af met hoge laarzen of Mary Janes: door de simpele fit is het de perfecte basis voor je outfit.

Vind je de jurk prachtig? Wacht dan overigens niet te lang. Enkele maten zijn al niet meer verkrijgbaar op de website.

Bron: Happy in Shape, H&M | Beeld: NL Beeld, H&M 

Laatste nieuws