Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 LOBERON vouchers t.w.v. €100

Bij Loberon kun je prachtige items voor je interieur scoren.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie vouchers van LOBERON weg!

Een prachtig interieur

Het valt niet meer te ontkennen: de herfst is aangebroken. Met de steeds korter wordende dagen en het typisch Nederlands herfstweer, voelen we de behoeften om het in huis knus te maken. En wie nog op zoek is naar prachtige interieuritems zit dan bij LOBERON goed.

Nog niet bekend met LOBERON? We stellen je graag voor. LOBERON is een interieurwebsite waar je prachtige en unieke spullen voor je interieur kunt scoren. Van meubels tot decoratieve accessoires. En de wintercollectie bevat prachtige interieurparels waarbij warmte centraal staat.

Een warm interieur zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat gasten zich welkom voelen in jouw huis. Met items in natuurlijke kleuren en elegante vormen geeft LOBERON diens wintercollectie dat welkome, warme gevoel. Denk aan banken met sierlijke bekleding en gedraaide details en schoenenrekken van robuust hout.

Winnen

Vind je de items van LOBERON prachtig en zou je enkele ervan graag terugzien in je interieur? Dan hebben wij wat leuks voor je. Wij mogen namelijk 3x een LOBERON voucher t.w.v. €100 weggeven. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 22 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met LOBERON zullen delen als je wint.

Laatste nieuws