Met deze laarzentrends zit je altijd goed

Perfect voor je capsulegarderobe.

Het kan soms als een lange, lange zoektocht voelen om de perfecte items te vinden voor je capsulegarderobe. De perfecte loafers, het perfecte witte overhemd, de perfecte jeans. Vind ze maar even. Maar als je ze hebt gevonden, dan heb je er ook lang plezier van. Wij zetten daarom op een rijtje met welke laarzentrends je altijd goed zit.

Trending

We worden ons steeds meer bewust van de impact die mode op het milieu heeft. Tweedehands en vintage aankopen worden steeds normaler en impulsaankopen zijn verleden tijd (of tenminste, dat proberen we). Wanneer we dus investeren in een nieuw kledingstuk, willen we graag dat het 1. een lange tijd mee gaat, en 2. dat het ook niet zomaar uit de mode gaat. Wij zetten daarom op een rijtje welke laarzen voorlopig nog niet van het modetoneel zullen verdwijnen.

Lekker hoog

Kniehoge laarzen zijn laarzen die eigenlijk niet mogen missen in je forever wardrobe. Zeker wanneer je ze in een neutrale kleur als wit, beige, zwart of bruin koopt. Ze zijn chic, tijdloos en kunnen een outfit er een stuk duurder uit laten zien dan het werkelijk is. Je hebt ze in allerlei varianten, van chunky tot riding boots en van kleurrijk tot met enorme hakken. Maar als je zoekt naar een tijdloze variant – en eentje die comfortabel is – dan is niets beter dan een (faux-)leren knielaars.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Go kitten heel

Kitten heels zijn misschien nooit dé trend du moment geweest, maar wel altijd zo trending dat je er de modeplank nooit mee missloeg. De afgelopen jaren kreeg de laars met kittenheel misschien wel eindelijk de aandacht die het verdiende, zo zagen we influencers en modeliefhebbers er steeds vaker in verschijnen. En geef ze eens ongelijk, de laars is prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NEIL J. RODGERS (@neiljrodgers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KAITLYN HAM (@kaity_modern)

Sneeuwwit

Mooi wit is niet lelijk. Afgelopen jaren zagen we veel witte laarzen voorbijkomen – overigens niet alleen in de winter, maar ook in de herfst, de lente én de zomer. Met deze foot wear choice zit je altijd goed. Dit komt onder andere omdat de kleur met elke tint matcht. Wil je een geheel zwart ensemble dragen en die breken met witte laarzen? Kan! Ga je voor een jeans + blauwe blouse-look? Dan maak je je look af met witte laarzen. En ongeacht de kleur jurk die je draagt, witte laarzen kunnen eronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yousra 💫 (@callmeyoussy)

Western

Zo’n tien jaar geleden werd de westerntrend alleen gedragen door mensen die van de cowboy-ish trend hielden, maar enkele jaren geleden werd de cowboylaars verwelkomt door de gehele modewereld. Nog nooit eerder waren cowboylaarzen zo ‘in’ als de afgelopen jaren. Een paar zwarte westernlaarzen zijn inmiddels net zo’n grote wardrobe staple als de gewone zwarte laars. Je kunt ze op zoveel verschillende manieren stylen en het voorziet je outfit onmiddellijk van wat va-va-voom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Ook altijd goed

Naast bovenstaande laarzen zijn er ook nog andere trends die lang in de mode zijn. Wat dacht je van combat boots? Deze laars is al jaren hip – we zien ‘m niet alleen in de winter, maar in de zomer maakt het onderdeel uit van menig festival look. Ook chelsea boots zijn nog altijd een erg gewild item. Ze zijn lekker veelzijdig en perfect voor de koudere seizoenen.

Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws