Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Marie Claire-abonnementen

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een abonnement op Marie Claire weg!

Over het magazine

Is it just us, of heeft het lezen van een magazine iets magisch? De geur van het blad, het geritsel van de pagina’s en natuurlijk de fijne artikelen die je in het tijdschrift leest tijdens een me-momentje. Daarom geven we deze week een aantal abonnementen op Marie Claire weg!

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire combineert high fashion en beauty met journalistieke reportages en zet zich in voor vrouwenemancipatie en gelijkheid.

De afgelopen tijd verscheen er veel leuks in het blad. Niemand minder dan Georgina Verbaan siert momenteel de cover van het blad, en in het blad vertelt ze meer over haar ambities. Ze praat openhartig over de twijfel die ze soms ervaart over het acteren. Ook Romy Boomsma, Julia Roberts, Wendelmoed Sijtsma en Bracha van Doesburg verschenen dit jaar op de cover. En ook voor de aankomende edities hebben we veel leuks gepland – en naast toffe covermodellen hebben we ook veel ander leuks. Van de nieuwste mode- en beautytrends tot aangrijpende interviews en diepgaande achtergrondverhalen.

Winnen

Zou jij graag een abonnement op Marie Claire willen? Leuk nieuws: deze week geven wij 3x een abonnement op Marie Claire weg – je ontvangt in totaal vier nummers. Meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is het winformulier hieronder invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 19 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws