Op je shoplijstje: 8x must-haves voor Black Friday

Alleen maar items waar je lang plezier van kunt hebben!

Thanksgiving mogen we in Nederland dan overslaan, we maken wel gretig gebruik van Black Friday deals. Al gooien we het dit jaar wel graag over een andere boeg; we willen geen impulsaankopen meer doen, maar enkel aankopen waar we lang plezier van hebben. Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje!

De Allure Balcony BH van Lounge

Fantastisch en in een full glam look aan de feesttafel aanschuiven kan natuurlijk alleen wanneer een goede en comfortabele beha de basis van je outfit is, óók als je 'm niet kunt zien. De Allure Balcony BH van Lounge staat op ons verlanglijstje; de beugel geeft steun, de satijnen stof zit comfortabel en het op bloemen gebaseerde borduurwerk maakt het een eyecatcher (again, ook als je 'm niet kunt zien, jij weet immers wat je draagt). En een leuke bonus: vanaf 16 november om 13:00 tot donderdag 28 november kun je de producten van Lounge bemachtigen met scherpe Black Friday kortingen. Op de site kun je dan items scoren met kortingen tot wel 60 procent.

De Luminous Winter Wonder Giftset van Moroccanoil

Met glanzende lokken de feestdagen tegemoet gaan? Met de Winter Wonder Giftset van Moroccanoil maak je het mogelijk. Deze set bevat de Extra Volume Shampoo, de Extra Volume Conditioner en de Treatment olie. Om het geheel nog feestelijker te maken, krijg je een gratis Mocorrocanoil handcrème cadeau.

Winter Wonder Giftset Volume, verkrijgbaar voor €69. 

Een trui van REPEAT Cashmere

Nog op zoek naar een warme trui waarmee je de koude dagen goed doorkomt? Wij tippen graag deze kabeltrui van REPEAT Cashmere. Het nauwsluitende model gemaakt van 100 procent Merinowol houdt je niet alleen warm, maar hij staat ook nog eens fantastisch. Verkrijgbaar in de kleuren cream, camel en candy.

Kabeltrui van Merinowol, verkrijgbaar voor €259,95.

De Maxi Collector's Box van Gambettes Box

Jurken en rokken zijn leuk, zeker voor de feestdagen, maar zonder panty zijn ze niet heel winterproof. Gambettes Box to the rescue. Speciaal voor de wintermaanden komt het Franse pantymerk met de Collector's Box, deze bevat zes verschillende panty's en een limited edition geruite totebag.

Maxi Collector's Box, verkrijgbaar voor €49.

Faux leather item van Costes

Leuk voor de feestdagen, maar ook voor daarna: de faux leather items van Costes. Een faux leren broek staat fantastisch onder een neutrale top of warme wollen trui, en een faux leren blazer staat weer perfect boven een spijkerbroek.

Faux leather cargo verkrijgbaar voor €69,96.

Signature joggingbroek met wijde pijpen van Lounge

Mid-november ervaren we vaak al een deel van de feestdrukte – en dan moet de decembermaand nog beginnen. Des te lekker is het om je thuis terug te kunnen trekken in een chill outfit. De signature joggingbroek met wijde pijpen van Lounge is daar perfect voor. De wijde fit en de elastische tailleband houden het comfortabel en de pasvorm is universeel flatterend. En ook voor dit item geldt dat je 'm met de Black Friday korting van Lounge voor een scherpere prijs kunt bemachtigen!

Signature joggingbroek met wijde pijpen in espresso, normaal verkrijgbaar voor €60, nu voor €51. 

De Dyson Supersonic Föhn

Wie nog een (nieuwe) föhn nodig heeft, is bij Dyson aan het juiste adres. De Dyson Supersonic Föhn droogt zonder hitte (en dus zonder je lokken te beschadigen) en die doet het ook nog eens in no-time. Een staple voor in je badkamerkastje.

Dyson Supersonic föhn, verkrijgbaar voor €479.

Een winterjas van Garcia

De winter tegemoet gaan in een flinterdunne winterjas? Dat is wel erg 2022. Wil je er deze winter warm bijlopen in een winterjas die ook volgend jaar én het jaar daarop in de mode is? Shop je nieuwe wintermantel dan bij Garcia.

Halflange gewatteerde jas, verkrijgbaar voor €139.99.

De collectie telt meerdere puffers, waarmee je de kou en regen kunt trotseren. Is een puffer niet helemaal je ding? No worries, je shopt bij Garcia ook klassieke wollen coats, stoere parka's en bomberjacks. De jassen zijn allemaal gemaakt van zachte materialen. Naast een warme jas, kun je dus ook zeker zijn van een comfy jas.

Openingsbeeld: NL Beeld