Dit zijn de favoriete beautyproducten van Loiza Lamers

'Ik sta ermee op en ga ermee naar bed'

premiere Mocro Maffia Tatta

Het maakt niet uit waar en wanneer je Loiza Lamers ziet: haar huid straalt al-tijd. Grazia vroeg het model aan welke beautyproducten zij haar glowing skin aan te danken heeft.

Favoriete producten

Loiza vertelt dat ze nooit de deur uit gaat zonder: “Lippenbalsem, ik vind droge lippen zo naar.” Daarnaast is ze ook fan van skincare. “Ik gebruik veel skincare-producten van Paula’s Choice. Vooral de exfoliants vind ik heel fijn. Ik vind gezichtsreiniging heel belangrijk en hiermee zie je je poriën helemaal schoon worden.”

Wat gebruikt Loiza dan om haar lippen zacht te houden? “Mijn favoriete combi is de Daily Lip Conditioner van Blistex, de Whirl Lip Pencil van MAC en de Thanks It’s MAC Lustreglass lipstick. Die smeer ik over elkaar en dan ben ik good to go.”

Parfum

Qua parfum heeft Loiza ook een aantal favorieten. “Ik ben echt verslaafd aan parfum, dus ik gebruik heel veel geurtjes. Wat ik altijd draag, is Molecule 02; ik sta ermee op en ga ermee naar bed en ik combineer ’t ook met de andere parfums die ik draag. Mijn vrienden ruiken me al als ik binnenkom, ze noemen me zelfs Miss Molecule.”

Behandelingen en beautyfail

Verder maakt Loiza zo nu en dan ook een verwen-uitstapje. “Ik ga twee keer per maand naar Kalea Clinic in Amsterdam, waar allemaal huidspecialisten zitten. Ik word daar zo gelukkig van. Ik doe daar laser behandelingen en Vivace Microneedling. Botox of fillers heb ik nog nooit gedaan, ik probeer liever alle beautybehandelingen uit.”

Een enkele keer had Loiza echter niet zo’n succes op beautygebied. “Ik heb een keer een zelfbruin-fail gehad. Ik had voor het slapen zelf-bruiner op mijn gezicht gesmeerd en geen plekje overgeslagen; daar ben ik heel neurotisch in. Maar toen ben ik ’s nachts half in mijn slaap water gaan drinken en dat is over mijn mond heen gegaan. Waarop ik dus wakker werd met een witte clownsmond door alle watervlekken, en daar heb ik twee dagen mee rondgelopen.”

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld
Celebrity
  • 25-04-2023, MACA Moving Arts Centre Amsterdam, the Netherlands. De premeire van Mocro Maffia Tatta. Op de foto: Loiza Lamers. Foto: BrunoPress/David Heukers