Victoria Beckham wil voorlopig niet dat dochter Harper over haar borstimplantaten weet

"Ik denk dat ik mijn ervaring wel met Harper kan delen, maar we zijn nog niet zover."

Hoe erg we een positief lichaamsbeeld op social media en in de media ook promoten, veel jonge meiden zijn toch onzeker over hun lichaam wanneer ze in de pubertijd terecht komen. Victoria Beckham is zich daar erg bewust van. Om die reden wil ze nog niet met dochter Harper delen dat zij ooit borstimplantaten had.

Nog niet bespreken

Victoria Beckham is in de media erg openhartig geweest over haar borstimplantaten, toch weet dochter Harper daar vandaag de dag nog niets, zo vertelde Victoria tijdens een interview met Allure. "Als ik eerlijk ben, zou ik willen dat ik ze nooit had genomen", geeft Victoria toe over de implantaten. "Ik denk dat ik mijn ervaring hiermee met Harper kan delen, maar we zijn nog niet zover."

De inmiddels 12-jarige dochter van Victoria – met wie de modedesigner erg close is – begint zich bewuster te worden van hoe ze eruit ziet. "Gisteren zei Harper tegen me, ik heb een spleetje tussen mijn tanden, mama. En ik heb hier een moedervlek." Victoria probeert haar dochter te leren om zichzelf volledig de accepteren zoals ze is, en om dit juist heel mooi te vinden. "Ik zei tegen haar dat dat spleetje geluk brengt, en Cindy Crawford is een vriendin van de familie, dus ik zei, 'Cindy werd verteld dat ze haar moedervlek moest verwijderen, maar nu zorgt die moedervlek ervoor dat Cindy Cindy Crawford is."

Het is niet de eerste keer dat Victoria over haar borstimplantaten spreekt. In 2014 liet de zakenvrouw ze verwijderen en in 2017 schreef ze een open brief aan haarzelf in Vogue UK. "Don't mess with your boobs", waarschuwde ze toen. "Al die jaren heb ik het genegeerd – dom. Het was een teken van onzekerheid. Omarm gewoon wat je hebt."

Interesse in beauty

De 12-jarige dochter van Victoria krijgt ook steeds meer interesse in beauty. Iets wat niet zo gek is als je je bedenkt dat moeder Victoria haar eigen beautylijn heeft Victoria Beckham Beauty. "Harper is geobsedeerd door make-up, geobsedeerd door beauty", deelt de modeontwerper. En Harper is bovendien goed op de hoogte van wat er gaande is. "We reden laatst langs haar favoriete make-upwinkel, Space NK, en David (Beckham, red), zei, 'Oh my goodness, je favoriete winkel is gesloten.' Het was zo grappig. Ze zei, 'Nee, het is oké, papa. Geen paniek, ze zijn gewoon aan het uitbreiden'."

Bron: Allure, Vogue UK | Beeld: NL Beeld