Marie Claires must-haves

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De Marvellous Mandarin & Spice geurkaars van Molton Brown

De geuren van Molton Brown stellen nooit teleur en met de nieuwe Marvellous Mandarin & Spice-geur overtreft het label zichzelf. De citrus-gourmand-geur – zoals Molton Brown de scent zelf omschrijft – brengt een heerlijke, knusse warmte naar je badkamer of woonkamer. Onze favoriet? Dat is toch wel deze geurkaars. Een ware geursensatie en het staat ook nog eens prachtig in je woonkamer.

Signature Candle, 190 gram, €55.

Denon PerL in-ears

Hoe pakkend die ene podcast ook is of hoe goed die ene artiest, je kunt er pas optimaal van genieten als je ernaar luistert met goede headphones. Neem nu die van Denon, de Denon PerL in-ears. Deze oordopjes bevatten geavanceerde ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan je omgeving en ze zorgen voor de perfecte pasvorm. Ze zijn weer- en zweetbestendig, je kunt er dus prima mee sporten of het Nederlandse winterweer mee trotseren.

Denon PerL in-ears verkrijgbaar voor €199.

Mauliébris haaraccessoires

Ben je nog op zoek naar een mooi accessoire voor je haar? Dan zit je bij Mauliébris goed. Het Franse label maakt haaraccessoires geïnspireerd op sieraden. Dat resulteert in prachtige handgemaakte haarclips en -klemmetjes, waarmee je jouw persoonlijke stijl ook kunt laten terugkomen in je hair do.

Mauliébris haaraccessoires verkrijgbaar vanaf €49, afgebeeld de piercing clip.

Haarverzorgingsproducten van Björn Axén

Ben je nog op zoek naar een fijn haarverzorgingsmerk om jouw lokken van glans en hydratatie te voorzien? Dan zouden de producten van Björn Axén maar zo een match kunnen zijn. De shampoo's, conditioners en maskers kun je zien als skincare voor het haar, zo zijn de producten verrijkt met waardevolle ingrediënten als hyaluronzuur om jouw lokken te voorzien van een hydratatieboost.

Full size producten verkrijgbaar vanaf €21.

Perfect Marc Jacobs Charm

Alleen al het design van de Marc Jacobs geuren maakt de parfums begerenswaardig, maar ook de geur van Perfect Marc Jacobs Charm doet zeker niet onder aan de Marc Jacobs reputatie. Dit parfum is een limited edition en illustreert zelfliefde, authenticiteit en de vreugde die je kunt vinden in jezelf, en dat met key notes van rabarber, amandelmelk en narcis.

Perfect Marc Jacobs Charm, verkrijgbaar voor €78.

De Ribcage Bell van Levi's

Hoge taille en wijde pijpen, ze zijn weer helemaal in. De flared spijkerbroek heeft weer een prominente plek in de harten van jeansliefhebbers bemachtigd en wij zijn dan ook helemaal weg van de Ribcage Bell van Levi's. Het nieuwe model heeft een vintage uitstraling en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (zwart en drie verschillende tinten blauw).

Ribcage Bell jeans verkrijgbaar voor €129,95.

Rouge Hermès Limited Edition Collectie

Met het idee dat kleuren ook vanuit de kleur zwart kunnen ontstaan, brengt Hermès drie Limited Edition kleuren lipsticks uit. De collectie bevat drie kleuren; de 72 Rouge Bruni (een krachtige steenrode kleur), de 84 Rouge Abysse (een elegante bordeauxrode kleur met een vleugje kobaltblauw) en de 90 Prunoir (een kleur violet met roze nuances).

[gallery ids="520102,520101,520103" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Bovenstaande kleuren vallen dan wel onder de Limited Edition collectie, maar ook deze lipsticks zijn navulbaar met alle andere kleuren uit de permanente collectie Rouge Hermès en zijn verkrijgbaar in een aantal geselecteerde verkooppunten van Hermès.

Openingsbeeld: Mauliébris