Alles wat we tot nu toe weten over Emily in Paris seizoen 4

Zeg bonjour tegen een nieuw seizoen van liefde, vriendschap en mode in de Franse hoofdstad.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op:Marie Claire Australia

Het is officieel: binnenkort kunnen we een nieuw seizoen van Emily in Paris welkom heten. De populaire Netflix-show, die draait om de levendige Emily Cooper die voor werk in Parijs belandt, keert terug voor een vierde seizoen. Dit is alles wat we weten over de cast, het plot en de releasedatum van Emily in Paris seizoen vier.

Komt er een vierde seizoen van Emily in Paris?

In januari 2022 bevestigde Netflix via een Instagram-bericht dat er een derde en vierde seizoen van Emily in Paris zou komen. En ook Lily Collins, die de rol van Emily vertolkt, plaatste er een bericht over op Instagram. “Ik kan niet zeggen of Emily van deze aankondigingsoutfit zou houden of haten, maar ze zou hoe dan ook gillen. Hou van jullie, heel erg bedankt voor de ongelooflijke steun. Ik kan serieus niet wachten op meer. Merci Beaucoup!”

Het is een lange wachttijd geweest voor fans van de serie – seizoen drie werd in december 2022 uitgebracht. De opnames liepen vertraging op vanwege de Hollywood-schrijversstaking, maar het goede nieuws is dat seizoen vier eindelijk in productie is gegaan afgelopen januari. Lily Collins plaatste een foto van zichzelf met een script voor een tafellezing, en ze droeg zelfs een met Eiffeltorens-bedrukte set ter ere van de serie.

“Zei iemand Saison Quatre?! Eindelijk herenigd met mijn Emily in Paris-familie in Parijs en het voelt zo goed. Hoewel, ik moet misschien mijn selfievaardigheden opfrissen voor Emily’s welzijn…” schreef ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Wat is het plot van Emily in Paris seizoen vier?

Aangezien het einde van seizoen drie ons achterliet met een paar onbeantwoorde vragen, hebben we een paar aanwijzingen over wat we kunnen verwachten in het vierde seizoen. Let op, spoilers ahead. 

Het eerste plotpunt dat we hopen te zien, is natuurlijk het liefdesleven van Emily. Aan het einde van seizoen drie was Emily nog steeds verwikkeld in een liefdesdriehoek met Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount). In dezelfde laatste aflevering kwamen we er ook achter dat Camille (Camille Razat) zwanger was van Gabriels baby.

In een interview met Deadline gaf showmaker Darren Starr ook een paar hints over de komende verhaallijnen. “Emily en Gabriel zijn geliefden die door het lot zijn verbonden. Voor het volgende seizoen moeten we onthouden dat Emily niet naar Parijs kwam voor romantiek – ze kwam voor een baan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Wie speelt er in seizoen vier van Emily in Paris?

Gelukkig voor ons zal Lily Collins terugkeren als Emily en zal ook Lucas Bravo terugkeren als Gabriel. Voor zover we weten, zal Lucien Laviscount terugkeren als Alfie, Camille Razat als Camille, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Ashley Park als Mindy, Samuel Arnold als Julian en Bruno Gouery als Luc.

Wanneer wordt seizoen vier van ‘Emily in Paris’ uitgebracht?

Hoewel we de exacte releasedatum nog niet weten, is de serie officieel begonnen met de productie. Dit betekent dat we een releasedatum verwachten in eind 2024 of begin 2025.

Tekst: Teneal Zuvela | Beeld: Emily in Paris 

Laatste nieuws