Marie Claires weekendtips

Van foodwalks tot toffe tentoonstellingen.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Schuif aan bij de Drag Queen Bingo in Bar Kantoor

Wat is er nou leuker dan na je zaterdagmiddagwandeling in het Westerpark lekker aan te schuiven bij de Drag Queen Bingo in Bar Kantoor? Geniet van een middag vol plezier, muziek én borrel. Een drag queen show, bingo én onbeperkt drankjes & fingerfood, wie wil dat nou niet? Maar let op: roep geen valse bingo want dan krijg je met Hoax LeBeau en DJ-Queen Puma Hilton te maken en loop je daarnaast ook nog eens prijzen mis! Wil jij hierbij zijn? Claim dan je spot hier.

Wanneer:

16 maart

Waar:

Bar Kantoor

Borrelen en eten in een bekend boutiquehotel in Amsterdam

Ben jij fan van heerlijke cocktails, dan is Barstro Prins & Aap de place to be voor jou. Het bekende boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht opent daar namelijk de deuren van de gloednieuwe barstro. Prins & Aap is een combinatie van een creatieve bar en een Nederlandse bistro en is dé plek voor Amsterdammers en hotelgasten samenkomen voor de beste cocktails, lokale gerechtjes en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Wanneer: 

Zondag tot en met donderdag geopend van 11.00 tot 00.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 01.00 uur.

Waar: 

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Culinaire hoogstandjes proeven

Zin om er even tussenuit te gaan en te genieten van wat culinaire hoogstandjes? Dan zit je bij Chateau Neercanne goed. Het chateau is namelijk afgelopen week met het oudste champagnehuis, Ruinart, naar de TEFAF geweest. Hier hebben zij een kunstwerk gepresenteerd van artiets Thijs Biersteker met als thema conversations with nature. Als vertaalslag op dit kunstwerk en de TEFAF zijn ze vanuit Ruinart een samenwerking aangegaan met Chatau Neercanne om het thema conversations with nature door te vertalen in een diner.

Wanneer: 

13 maart tot en met eind maart

Waar: 

Chateau Neercanne

Kijktips

Mocht je toch liever thuis op de bank vertoeven met een bak popcorn binnen handbereik? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Zo is vanaf vandaag de komedie De Tatta's 2 te zien op Pathé Thuis, en kun je op Videoland genieten van een hele hoop glamour en drama met het vijftiende seizoen van The Real Housewives of Cheshire.

Op Netflix kun je je muziek-minnende hart ophalen vanaf vrijdag. Vanaf dan kun je namelijk de film Bohemian Rhapsody streamen via Netflix. Ook is de klassieke hitmusical Chicago, met hoofdrollen voor Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger, en Richard Gere.

https://www.youtube.com/watch?v=_gKXowSyfjM

Tot slot verschijnt vrijdag ook de langverwachte film Irish Wish op Netflix, een romantische komedie waarin niemand minder dan Lindsay Lohan de hoofdrol speelt.

Openingsbeeld: NL Beeld